Štedilnik na drva – Trend Kamini Obrt in storitve

O podjetju

Štedilnik na drva

Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Verjetno se vsak od nas spominja babice ali mame, ki so nam pripravljale dobrote na domačem štedilniku, mi pa smo se ob njih greli ter poslušali zraven še kakšne prijetne zgodbice.

Štedilnik je večnamenska naprava, ki nam ponuja možnost ogrevanja, kuhanja in pečenja. Štedilniki na drva so tudi danes zelo priljubljeni, ker v njihovo dobro pričajo več letne pozitivne izkušnje, saj so jih uporabljali tudi naši predniki.

Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kurišča s katerim ogrejemo večjo bivalno površino. Prednost je le v tem, da je štedilnik  na drva bistveno bolj učinkovit. Možnost izbire imate med različnimi oblikami, dimenzijami in zunanjim oblogami, ki so bodisi iz keramike ali naravnega kamna.

V primeru izbora zunanje obloge iz keramike so vam na voljo različne barve in vzorci. Glede na pestro ponudbo ni dvoma, da ne boste našli štedilnika, ki se ne bo ujemal z vašo kuhinjo. Prav tako so vam na voljo različne velikosti kuhalnih površin in pečic. S termometrom na pečici si boste zagotovili, da bo vaše kosilo odlično pripravljeno.

Na voljo so tudi štedilniki, kateri se vgradijo med kuhinjske elemente brez dodatnih izolacij in mizarskih dodatkov. Za dodatno uživanje ob pogledu na ogenj vam toplo priporočamo štedilnik na drva, ki ima vgrajena steklena vrata na kurišču.

O podjetju

V podjetju Trend kamini smo specializirani za trženje in izdelavo kaminov ter peči, kar nam omogoča popolno osredotočenost na potrebe naših kupcev.

Ponujamo vam večletno jamstvo na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve ter široko izbiro več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašemu domu.

Pri nas lahko računate na dizajn po meri, saj vam bomo s pomočjo ogleda in izmere izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju kaminov in peči, zato boste lahko računali na pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zavedamo se, da izbira kamina ni enostavna, zato vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali. Poleg tega uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov, kar zagotavlja odlično kvaliteto naših izdelkov.

Na voljo imamo tudi različne možnosti plačevanja, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali pri izbiri in izdelavi vašega popolnega kamina ali peči.

Štedilnik na drva – Trend Kamini

Ponudba

Vrtni kamini


Kuhanje zunaj, na svežem zraku, postaja vse bolj priljubljeno. Poleg odlične hrane nam omogoča tudi prijetno druženje ob pripravi in uživanju hrane. V naši ponudbi najdete zidane vrtne kamine (žare), kru&...Ogled ponudbe

Kamini na drva


Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem pogledu na plamen, ki se igra v kurišču. Te peči bodo v...Ogled ponudbe

Peč na drva


Zahvaljujoč našim kaminskim pečem na drva lahko uživate v pogledu na ogenj v kurišču. Kaminske peči na drva bodo ogrevale vaš prostor z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih in v manj&sca...Ogled ponudbe

Vgradni kamini


Vgradni kamini so vgrajeni neposredno v zidove vašega doma. Običajno so ti kamini narejeni iz ognjevarnih materialov, kot so kamen, opeka ali beton, in so oblikovani tako, da se zlijejo z arhitekturo vaš...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Štedilnik na drva – Trend Kamini

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Štedilnik na drva – Trend Kamini
  • Polno ime TREND KAMINI d.o.o.
  • Davčna številka 74446193 SI74446193
  • Matična številka 8578893000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: