Vgradni kamini - Trend Kamini Obrt in storitve

O podjetju

Vgradni kamini

Vgradni kamini so v zadnjem času vse bolj priljubljeni zaradi svoje praktičnosti, funkcionalnosti in estetske privlačnosti. Omogočajo namreč ogrevanje prostorov na naraven in prijeten način ter hkrati poskrbijo za domačnost in udobje v prostoru, kjer so nameščeni. Poleg tega so vgradni kamini lahko tudi okolju prijazni, saj uporabljajo les ali druge naravne vire kot gorivo, kar je bolj trajnostna in obnovljiva možnost kot fosilna goriva.

Vgradni kamini so lahko zasnovani na različne načine in se prilagajajo različnim stilom interierja, od klasičnih do sodobnih. Na voljo so v različnih velikostih, oblikah in barvah, tako da se lahko prilagodijo različnim zahtevam in potrebam. Poleg tega so vgradni kamini običajno varni in enostavni za uporabo, saj so zasnovani z mislijo na varnost in udobje. Z uporabo vgradnega kamina lahko torej izboljšamo tako udobje kot tudi videz prostora ter poskrbimo za topel in prijeten dom v hladnih zimskih dneh.

O podjetju

V podjetju Trend kamini smo specializirani za trženje in izdelavo kaminov ter peči, kar nam omogoča popolno osredotočenost na potrebe naših kupcev.

Ponujamo vam večletno jamstvo na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve ter široko izbiro več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašemu domu.

Pri nas lahko računate na dizajn po meri, saj vam bomo s pomočjo ogleda in izmere izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju kaminov in peči, zato boste lahko računali na pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zavedamo se, da izbira kamina ni enostavna, zato vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali. Poleg tega uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov, kar zagotavlja odlično kvaliteto naših izdelkov.

Na voljo imamo tudi različne možnosti plačevanja, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali pri izbiri in izdelavi vašega popolnega kamina ali peči.

Vgradni kamini - Trend Kamini

Ponudba

Vrtni kamini


Kuhanje zunaj, na svežem zraku, postaja vse bolj priljubljeno. Poleg odlične hrane nam omogoča tudi prijetno druženje ob pripravi in uživanju hrane. V naši ponudbi najdete zidane vrtne kamine (žare), kru&...Ogled ponudbe

Kamini na drva


Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem pogledu na plamen, ki se igra v kurišču. Te peči bodo v...Ogled ponudbe

Peč na drva


Zahvaljujoč našim kaminskim pečem na drva lahko uživate v pogledu na ogenj v kurišču. Kaminske peči na drva bodo ogrevale vaš prostor z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih in v manj&sca...Ogled ponudbe

Štedilnik na drva


Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kuri...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Vgradni kamini - Trend Kamini

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vgradni kamini - Trend Kamini
  • Polno ime TREND KAMINI d.o.o.
  • Davčna številka 74446193 SI74446193
  • Matična številka 8578893000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: