VRTNI KAMINI - Trend Kamini Obrt in storitve

O podjetju

Vrtni kamini

Vrtni kamini so odlična dodatna oprema za vaš vrt ali dvorišče, ki vam omogoča, da uživate v prostem času tudi v hladnejših mesecih. Kamini so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so beton, kamen, opeka ali celo kovina. Izberite vrtni kamin, ki ustreza vašemu stilu in potrebam.

Vrtni kamini so več kot le dekorativni element. Z njimi lahko pripravite okusne obroke na prostem, druženje s prijatelji in družino pa bo še bolj prijetno ob toplini ognja. Vrtni kamini so lahko tudi odličen vir ogrevanja za vaše zunanje prostore, kar vam omogoča, da jih lahko uporabljate skozi celo leto.

Pred nakupom vrtnega kamina premislite, kakšne dimenzije in obliko bi radi imeli. Pomembno je tudi razmisliti o lokaciji, kjer bo kamin postavljen. Izberite prostor, ki je dovolj velik in ima ustrezno podlago za kamin. Za dodatno varnost lahko postavite kamin na kamnite plošče ali pa uporabite protipožarni material.

Vrtni kamini so odlična naložba, saj boste lahko uživali v njihovi uporabi vrsto let. Izberite kvaliteten material in redno vzdrževanje, da boste lahko uživali v vrtnem kamnu še dolgo časa. Vrtni kamin je odličen način za popestritev vašega vrta ali dvorišča ter ustvarjanje prijetnih trenutkov v naravi.

 

O podjetju

V podjetju Trend kamini smo specializirani za trženje in izdelavo kaminov ter peči, kar nam omogoča popolno osredotočenost na potrebe naših kupcev.

Ponujamo vam večletno jamstvo na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve ter široko izbiro več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašemu domu.

Pri nas lahko računate na dizajn po meri, saj vam bomo s pomočjo ogleda in izmere izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju kaminov in peči, zato boste lahko računali na pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zavedamo se, da izbira kamina ni enostavna, zato vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali. Poleg tega uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov, kar zagotavlja odlično kvaliteto naših izdelkov.

Na voljo imamo tudi različne možnosti plačevanja, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali pri izbiri in izdelavi vašega popolnega kamina ali peči.

VRTNI KAMINI - Trend Kamini

Ponudba

Kamini na drva


Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem pogledu na plamen, ki se igra v kurišču. Te peči bodo v...Ogled ponudbe

Peč na drva


Zahvaljujoč našim kaminskim pečem na drva lahko uživate v pogledu na ogenj v kurišču. Kaminske peči na drva bodo ogrevale vaš prostor z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih in v manj&sca...Ogled ponudbe

Vgradni kamini


Vgradni kamini so vgrajeni neposredno v zidove vašega doma. Običajno so ti kamini narejeni iz ognjevarnih materialov, kot so kamen, opeka ali beton, in so oblikovani tako, da se zlijejo z arhitekturo vaš...Ogled ponudbe

Štedilnik na drva


Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kuri...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje VRTNI KAMINI - Trend Kamini

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime VRTNI KAMINI - Trend Kamini
  • Polno ime TREND KAMINI d.o.o.
  • Davčna številka 74446193 SI74446193
  • Matična številka 8578893000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: