Moški parfumi – Fragrance Perfumes Osebna nega

O podjetju

Moški parfumi – Fragrance Perfumes

MOŠKI PARFUMI SO VELIKO VEČ KOT LE DIŠAVA

Moški parfumi niso le dišava, katero zjutraj nanesemo na vrat, podrgnemo med zapestji in odhitimo po opravkih. Parfum postane naš unikaten vonj, del naše osebnosti ter aroma naše prisotnosti v prostoru.

MOŠKI PARFUMI, KI VAS POPELJEJO V VAŠE NAJLJUBŠE ŽIVLJENJSKE SPOMINE

Si lahko zamislite, kako diši pomlad? Se vam je že kdaj zgodilo, da vas je vonj parfuma popeljal v preteklost ter vas spomnil na najljubše dogodke vašega življenja? Ali pa ste morda med sprehodom po mestu zavonjali parfumsko vodo mimoidočih, kar je v vas zbudilo določena čustva, vse od poželenja, nostalgije, pa do občutka samozavesti? Parfum je vaš podpis, vaš osebni vonj, ki okolici sporoča, kdo ste ter kaj vam ugaja. Parfum je vaša unikatna nota.

IZBERITE SVOJO NAJLJUBŠO PARFUMSKO VODO

Vas je kdaj zanimalo s kakšnim vonjem bi vas opisali drugi, če bi jih vprašali, kako dišite? Ali dišite eksotično kot tropski sadeži? Ste strastni in obožujete vonjave vrtnic? Bi vas opisali kot romantične duše, saj uporabljate dišave iz jasmina in raznih cvetic? Če bi vedeli kakšen vtis in spomin pustite na bližnjih in mimoidočih z uporabo vašega parfuma, bi brez dvoma namenili več časa in truda za izbiro pravega.

TRENDOVSKI MOŠKI PARFUMI PO DOSTOPNI CENI
Za nakup prave in razkošne dišave je velikokrat potrebno odšteti ogromno denarja, zato se mnogi tovrstnemu luksuzu raje odrečejo. Naša ekipa se že leta trudi, da prestižne dišave, za katere je ponavadi treba odšteti vrtoglave zneske, naredi dostopne vsem našim strankam. Stremimo k ponudbi kvalitetnih, trendovskih, predvsem pa ugodnih parfumov, ki bodo izžareval vašo osebnost in življenjsko energijo.

DOLGOLETNA TRADICIJA IZDELAVE VRHUNSKIH DIŠAV IN PARFUMOV

Cilj našega podjetja z dolgoletno tradicijo je ponuditi vrhunske dišave po dostopnih cenah. Zavedamo se, da moški parfumi in dišave oblikujejo naš osebni in unikaten vonj, poleg tega pa gradijo našo samopodobo. Z uporabo prave parfumske vode postanemo bolj samozavestni, privlačni in neustrašni.

V naši trgovini lahko najdete moške parfume in dišave, katerih cene smo prilagodili in tako svojim strankam omogočili, da si lahko končno privoščijo svojo najljubšo dišavo.

GARANTIRANA KAKOVOST

Naše podjetje ima 35 letno tradicijo dela na področju razvoja in proizvodnje dišav. Skozi vsa leta poslovanja smo – in tudi vedno bomo- strmeli h kakovosti in unikatnosti. Posebno pozornost namenjamo negovanju in skrbi za kožo ter izbiri nežnih, naravnih sestavin. Naše podjetje prijaznost do kože zagotavlja z ISO standardom 9001:2009 za kakovost. Vsaka naša dišava ima skrbno izbrano in oblikovano embalažo, ki poudari razkošje parfuma in mu doda oseben pečat.

PREVERITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO IN IZBERITE SVOJ UNIKATEN VONJ

Zaradi naših dolgoletnih izkušenj si upamo trditi, da lahko vsak posameznik med našo bogato izbiro najde svojo posebno dišavo, ki mu bo pisana na kožo. V naši spletni trgovini lahko tako izbirate med razkošno zbirko najnovejših dišav s sestavinami iz vseh koncev sveta.

Vprašajte se, kdo ste in kakšen vtis želite narediti z izbranim parfumom. Nato pa izberite vonj, ki vas pooseblja in katerega boste z veseljem nosili vsak dan.

Naj vaš moški parfum z našo pomočjo postane vaš unikaten pečat.

Moški parfumi – Fragrance Perfumes

Ponudba

Ženski parfumi


Spletna prodaja parfumov zanjo in zanj. Priznane znamke in preverjena kvaliteta! Ekskluzivna kolekcija.

Naša ponudba vključuje parfume vseh priznanih znamk. Brezplačna dostava na dom.Ogled ponudbe

Moški parfumi


Spletna prodaja parfumov zanjo in zanj. Priznane znamke in preverjena kvaliteta! Ekskluzivna kolekcija.

Naša ponudba vključuje parfume vseh priznanih znamk. Brezplačna dostava na dom.Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Moški parfumi – Fragrance Perfumes

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Moški parfumi – Fragrance Perfumes
  • Polno ime SOSTASA D.O.O.
  • Davčna številka SI65723791 SISI65723791
  • Matična številka 8512868000
  • Davčni zavezanec Da