Masažni salon David Grabić, Novo mesto Zdravje

O podjetju

Masažni salon deluje od leta 2005 v Novem mestu in okolici. Salon vam ponuja prijetno in sproščajočo okolje. Popolnoma ločen samostojni masažni prostor vam zagotavlja najvišjo mero zasebnosti, sproščenosti in udobja.

Osebje salona stremi k prijazni in sproščujoči komunikaciji s strankami, ki ponuja visok nivo izvedbe masažnih storitev in omogoča učinkovito, higienično, varno in udobno delo. Za vsako cenjeno stranko si vzamemo dovolj časa, ji prisluhnemo in se ji popolnoma posvetimo.

Število naših strank se iz leta v leto povečuje. Velik del gostov obiskuje Masažni salon od ustanovitve podjetna in nas s tem opozarjajo, kako pomembno je ustvarjati profesionalen, zdrav, pristen in domač odnos.

Ponudba in storitve

Zelo se trudimo vzdrževati kvaliteto masažnih storitev, dvigovati zadovoljstvo stranke in stremimo k bolj zdravemu načinu življenja. Celotno oglaševanje Masažnega salona predstavlja dober glas in moč besed naših zadovoljnih strank.

Storitve, ki se izvajajo v Masažnem salonu David so shiatsu terapija, ročna limfna drenaža, klasična masaža, uporaba ventuz, masaža stopala in aromaterapija.

Masažni salon David Grabić, Novo mesto

Ponudba

Programi


Privoščite si program zanjo in zanj, program Sanjski svet, program za bodoče mamice, program boleči hrbet-križ-vrat ali program vitke noge.

Ogled ponudbe

Terapije


Terapije: shiatsu, klasična masaža, aroma terapija po Eve Taylor, stone terapija, masaža obraza, refleksnoconska masaža stopal, manualna limfna drenaža po dr. Voddru, anticelulitna masaža stegen in trebuha in baby mas...Ogled ponudbe

Darilni bon


Odlična ideja kaj podariti svojim najbližjim ali poslovnim partnerjem je darilni bon.

Ogled ponudbe

Upokojenci in študenti


Za upokojence in študente imamo 10% popust.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Masažni salon David Grabić, Novo mesto

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Masažni salon David Grabić, Novo mesto
  • Polno ime MASAŽNI SALON David Grabić s.p.
  • Davčna številka 11926821 SI11926821
  • Matična številka 3018059000
  • Davčni zavezanec Ne