Grozdina senčila, Krško Obrt in storitve

O podjetju

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008 z namenom ustvarjanja senčil in produktov za prijetno ter ekonomično bivanje v prostorih.

Z oblikovanjem celostne podobe senčil Grozdina je podjetje naredilo prvi korak proti predstavljanju svojih izdelkov pod lastno blagovno znamko. Vodilo celostne podobe je bila narava s katero smo želeli senčilom kot industrijskem elementu dodati domačnost in varnost, hkrati pa sinhroniziranost z naravnimi elementi. Trenutna podoba je osnova na kateri bomo v prihodnosti ustvarjali vedno bolj prepoznavno znamko, ki se bo lahko kvalitetno in uspešno predstavljala na domačem in tujem tržišču.

Podjetje GROZDINA senčila, Krško, je zelo vpeto v okolje, kjer ima sedež in iz katerega tudi zaposluje svoje ljudi. Tako se kot

 sponzor in donator pojavlja na različnih prireditvah društev in drugih organizacij v katere so vključeni njihovi zaposleni. Na ta način podjetje prispeva k razvoju ljubiteljske kulture v tem okolju in skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. 

Skrb do okolja se kaže tudi v ravnanju z odpadki, ločevanju le teh in uporabi okolju prijaznih materialov in surovin v proizvodnih procesih. To miselnost si prizadevamo upoštevati v slehernem procesu, ki se odvija v našem podjetju. 

Grozdina senčila, Krško

Ponudba

Roloji


Nudimo vam široko izbiro rolojev.

Ogled ponudbe

Žaluzije


Žaluzije so senčilo, ki uporabniku omogoča odlično zaščito pred motečo, direktno svetlobo in hkrati nudi maksimalno regulacijo svetlobe za prijetno bivanje v prostoru ob vseh priložnostih. Na najvišji mo...Ogled ponudbe

Brisoleji


Nudimo vam široko izbiro brisolejev.

Ogled ponudbe

Komarniki


Nudimo vam široko izbiro komarnikov.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Grozdina senčila, Krško

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Grozdina senčila, Krško
  • Polno ime TRGOVINA, POSREDNIŠTVO IN SVETOVANJE, DARKO GROZDINA s.p.
  • Davčna številka 19369204 SI19369204
  • Matična številka 3382567000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: