Mila za občutljivo kožo, naravna mila OM Osebna nega

O podjetju

Malo družinsko podjetje DOREJA, Sanja Počivalšek s.p. je nastalo leta 2009. Naravna trda mila smo v svojo ponudbo dodali leta 2012.

Mila za občutljivo kožo, naravna mila OM so ročno izdelana iz naravnih sestavin in primerna za obraz in telo, za vsak tip kože, še posebej so dobrodošla pri težavah s kožo. Pri izdelavi naših mil se uporablja zdravilna termalna voda iz vrelca v Podčetrtku (Terme Olimia).

Naši produkti so namenjeni osebni uporabi, ker pa so hkrati srčno in lepo pakirani, so posebej primerni tudi za darila ob različnih priložnostih, kakor tudi za poslovna darila. Pri embalaži se trudimo čim več uporabljati reciklirane in biološko razgradljive materiale.

Naši izdelki so na ogled in naprodaj v butični prodajalni na sedežu podjetja v Podčetrtku, Cesta na grad 15, kjer smo vam na voljo od ponedeljka do petka, med 9. in 16. uro.

Pošiljamo tudi po pošti s plačilom po predračunu ali po povzetju. Strošek pošiljanja je 3 eur. Poštnino v celoti krijemo mi pri naročilu nad 60 eur. Naročila sprejemamo po telefonu, mailu ali preko sporočila na Facebook strani: OM – telo duša dom.

Če svojemu telesu privoščite več, potem so naravna mila za občutljivo kožo - OM pravi produkt za vas!

mila za občutljivo kožo - Olimska žajfca

 

Oglejte si katalog naše celotne ponudbe!

Ponudba in storitve

Naravna mila za občutljivo kožo

Naravna mila OM so izdelana izključno iz naravnih sestavin. Osnovni sestavini pri izdelavi sta maščoba (rastlinska olja in masla) in lužni kamen. Za posebne učinke mila vsebujejo različne dodatke: 100 % naravna eterična olja, naravni med, čebelji vosek, mleta zelišča in njihove izvlečke, začimbe, korenčkovo olje, glino, naravni vitamin E). Pri izdelavi mil se torej držimo pravila, da ne uporabljamo umetnih barvil, dišav, konzervansov ali katerih koli drugih koži in okolju neprijaznih sestavin. Mila so zaradi svoje naravne sestave tudi biološko razgradljiva.

Posebnost in značilnost naših mil je, da pri njihovi izdelavi uporabljamo tudi zdravilno termalno vodo vrelca v Podčetrtku, ki je pitna in še posebej bogata s kalcijem in magnezijem. Termalna voda se vse pogosteje uporablja v kozmetične namene in ker prihajamo iz območja, bogatega s termalno vodo, jo uporabljamo tudi pri izdelavi mil in sicer tako, da destilirano vodo, ki se običajno uporablja pri izdelavi mil, v določenem razmerju nadomestimo s termalno vodo. Ta postopek velja za vsa naša mila, razen za milo s kozjim mlekom.                   

Mila so namenjena umivanju celega telesa in obraza. Mila na kožo dobrodejno vplivajo in jo ohranjajo zdravo. Kože praviloma ne izsušujejo, ampak delujejo vlažilno in negovalno. Številni jih uporabljajo pri trdovratnih težavah s kožo, npr. pri luskavici, dermatitisu, alergijah, občutljivi koži, mastni koži itd., saj taka koža prav kliče po milu, izdelanem zgolj iz naravnih sestavin.
Naravna mila OM se izdelujejo po  hladnem postopku, ki v milu ohranja naravni glicerin, ki nastane med samim postopkom izdelave mila. Glicerin nase veže vlago in ob tem vlaži tudi kožo.
Mila imajo pridobljeno Oceno ustreznosti za človekovo zdravje in so registrirani kozmetični proizvodi.  

Mila za občutljivo kožo, naravna mila OM

Ponudba

Med – čebelji vosek za občutljivo kožo

4,70 eur/100g

Sestavine:  umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo in ricinusovo olje, mleti rženi kosmiči, naravni domači med, deviški čebelji vosek.

Negovalno milo za zelo obču...Ogled ponudbe

Kozje mleko – kamilica za občutljivo kožo

4,70 eur/100g

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, naravni izvleček kamilice, kokosovo, palmovo in ricinusovo olje, kozje mleko.

Negovalno in vlažilno milo, še posebej primerno za...Ogled ponudbe

Korenčkovo olje – geranija za suho kožo

4,90 eur

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo, palmovo in ricinusovo olje, kakavovo maslo, bio korenčkovo olje, 100 % naravno eterično olje geranije, E vitamin.  

Kore...Ogled ponudbe

Vrtnica – ognjič za suho kožo

4,90 eur

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo in hladno stiskano sončnično olje, naravni izvleček ognjiča, pridobljen z maceracijo ognjičevih cvetov v sončničnem olju, eterično olje ...Ogled ponudbe

Glina – čajevec za mastno kožo

4,70 eur

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo, palmovo in ricinusovo olje, glina bentonit, 100 % naravno eterično olje čajevca.  

Za problematično, nečisto, mozoljasto...Ogled ponudbe

Cimet za normalno in mastno kožo

4,90 eur

Sestavine:  umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo in ricinusovo olje, kakavovo maslo, mleti cimet ter 100 % naravni eterični olji cimeta in nageljnovih žbic.   

Ogled ponudbe

Konoplja – pačuli za vsak tip kože

4,90 eur

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo olje, hladno stiskano konopljino in bučno olje, ricinusovo olje, 100 % naravno eterično olje pačulija, E vitamin, bio konopljina semena....Ogled ponudbe

Sivka za vsak tip kože

4,90 eur

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo in mandljevo olje, mleti sivkini cvetovi, francoska roza glina, 100 % naravni eterični olji sivke in žajblja, E vitamin.

Milo ...Ogled ponudbe

Brin za vsak tip kože

4,70 eur/100g

Sestavine: umiljeno ekstra deviško oljčno olje, kokosovo, palmovo, in ricinusovo olje, 100 % naravno eterično olje brina, mlete brinove jagode, E vitamin.

Brinovo milo je vlažilno in ...Ogled ponudbe

Polstena (filcana) mila

7 eur/kos (90 d

Naša polstena mila so ''oblečena'' v naravno ovčjo volno slovenskega porekla. Barvna volna, ki je v manjši količini dodana kot okras, je avstralska merino volna. Naravna ovčja volna ima a...Ogled ponudbe

Darilni kompleti


Na voljo imamo raznolike že pripravljene darilne pakete, lahko pa darilni paket sestavimo tudi po vaših željah.         Ogled ponudbe

Manjša mila za konfete

1 – 2,90 eur

KONFETI za poroke, krst, birmo in druga praznovanja.

Mila za konfetke pakiramo v prozorno ali papirnato natur vrečkico ali v škatlico, lahko pa tudi v embalažo po vašem predlogu. Možnost tiska ...Ogled ponudbe

Poslovna in promocijska darila


Naši izdelki so primerni kot poslovna darila.

Izdelke lahko opremimo z vašim logotipom, nazivom, kontaktnimi podatki.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Mila za občutljivo kožo, naravna mila OM

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Mila za občutljivo kožo, naravna mila OM
  • Polno ime IZDELOVANJE UNIKATNIH IZDELKOV DOREJA, SANJA POČIVALŠEK, s.p.
  • Davčna številka 92403182 SI92403182
  • Matična številka 3651762000
  • Davčni zavezanec Ne