Poni ranč Ogrizek Podčetrtek Turizem

O podjetju

Poni ranč Ogrizek Podčetrtek

Poni ranč Ogrizek Podčetrtek se nahaja na Mali Rudnici, in sicer na 500m nadmorske višine, v neposredni bližini znanih Term Olimia. Razprostira se v osrčju neokrnjene narave, na prelepi sončni gozdni jasi z lepim razgledom.
Naše dejavnosti so eko ranč, vzreja živali, čebelarstvo, turizem in trgovina, saj vam nudimo tako edinstvena doživetja, kot tudi naše domače pridelke, čebelarske pridelke, hrano in opremo za vzrejo živali (konji, psi, čebele).

Obiščite Poni ranč Ogrizek, Mala Rudnica 6, Podčetrtek!

Poni ranč Ogrizek Podčetrtek 100

Preživite čudovit dan na našem ekološkem ranču, kjer vam ponujamo aktivna in zanimiva doživetja. Pri nas boste spoznali, kako poteka pridelava hrane na naravi prijazen, ekološki način, se srečali z živalmi, se družili v prijetnem naravnem okolju in poskusili ekološke dobrote.

Na ekološkem ranču vas bodo pričakali poniji, konji, škotsko govedo, lame, koze, prašiči, kužki, čebelice... Ranč šteje približno 70 živali, ki se prosto gibljejo na šestnajstih hektarjih travnatih površin. Naše živali si lahko ogledate in jih hranite, jezdite ponije, greste na treking z lamami, spite na seniku,...

Poni ranč Ogrizek Podčetrtek 101

Potrebujete čas zase in svoje najbližje, proč od mestnega vrveža? Mogoče le kratek oddih v naravi? Si želite preživeti dan na podeželju, v družbi domačih živali? Se vam zdi da življene teče prehitro? Da imate preveč obveznosti in potrebujete sprostitev?

Tu smo za vas! Pri nas boste uživali tako odrasli, kot otroci. Nudimo vam oddih v neokrnjeni naravi, da se "odklopite" od prehitrega tempa življenja.

Izkoristite svoj prosti čas, najbolje kar se ga le da! Preživite dan z nami, z veseljem vam bomo polepšali dan in poskrbeli, da za doživetje, ki ga vi in vaši najmlajši, ne boste nikoli pozabili.

Vabljeni, da se udeležite aktivnih in nepozabnih doživetij na naš Poni ranč Ogrizek Podčetrtek! Se že neizmerno veselimo vašega obiska!

Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivina na mail in našo telefonsko številko. Lahko nam pošljete tudi povpraševanje, nikar pa ne spreglejte tudi naše ponudbe.

Ponudba in storitve

Poni ranč Ogrzek:

  • Eko ranč
  • Vzreja živali
  • Čebelarstvo
  • Turizem
  • Trgovina

Poni ranč Ogrizek Podčetrtek

Ponudba

Eko ranč


Ogled kmetije in živali Jezdenje za otroke na ponijih Treking z lamami Ogled ponudbe

Vzreja živali


Šetlanski poni Lame Psi Ogled ponudbe

Čebelarstvo


Oprema Hrana Čebelji pridelki Ogled ponudbe

Turizem


Na ekološkem ranču vas bodo pričakali poniji, konji, škotsko govedo, lame, koze, prašiči, kužki, čebelice... Ranč šteje približno 70 živali, ki ...Ogled ponudbe

Trgovina


Hrana in oprema za pse Hrana in oprema za konje Čebelarstvo Ogled ponudbe

Psi


Kavkaški ovčar Valižanski terier (Welsh Terrier) Cavalier King Charles Španjel Borderski ovčar (Border Collie) Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Poni ranč Ogrizek Podčetrtek

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Poni ranč Ogrizek Podčetrtek
  • Polno ime PONI RANČ OGRIZEK, trgovina, turizem in vzreja živali, d.o.o.
  • Davčna številka 74340026 SI74340026
  • Matična številka 7026170000
  • Davčni zavezanec Da