Bergle - Combic d.o.o. Zdravje

O podjetju

Bergle

Bergle za hojo so izjemno pomembno orodje za vse tiste posameznike, ki se soočajo s težavami pri hoji. Pravilna uporaba bergel ni le koristna, temveč tudi ključna pri ohranjanju mobilnosti in neodvisnosti teh ljudi. Ko se naučimo pravilno uporabljati bergle, se odprejo vrata bolj udobnemu in nebolečemu gibanju, ki pomaga razbremeniti prizadete noge.

Uporaba bergel je lahko odličen način za zmanjšanje bremena na nogah, še posebej, če imate težave s sklepi, mišicami ali drugimi dejavniki, ki vplivajo na vašo sposobnost hoje. Pravilno nameščene in prilagojene bergle omogočajo, da se teža prenese na zgornji del telesa, kar zmanjšuje obremenitev nog. S tem se lahko zmanjšajo bolečine, napetosti in nelagodje, ki jih občutimo med hojo.

Poleg tega pa bergle zagotavljajo večjo stabilnost med hojo. To je še posebej pomembno, če ste nagnjeni k padcem ali če se počutite negotovo med hojo. Bergle vam omogočajo, da ohranite ravnotežje in se počutite bolj varno. S tem se zmanjša tveganje za poškodbe in omogoča varen in neoviran dostop do različnih mest.

O podjetju Combic

COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujemo s dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005 v skupni velikosti 1300m2 s katerim smo si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev, skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam smo se poleg sedeža v Podnanosu približali še s poslovno enoto v Novi Gorici in v Kopru, s čimer omogočamo dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Ne spreglejte naše ponudbe medicinskih rokavic!

Razvojno naravnani

V podjetju COMBIC nenehoma stremimo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujemo največjih evropskih sejmov, sodelujemo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašamo nenehne izboljšave v vednost našim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija našega podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

Bergle - Combic d.o.o.

Ponudba

Inkontinenca


Nudimo vrhunsko kakovost plenic za inkontinenco. Naša široka ponudba vključuje plenice za odrasle za vse stopnje inkontinence, ki zagotavljajo popolno zaščito in udobje ves dan. Na&scaro...Ogled ponudbe

Pripomočki za hojo, stojo in sedenje


V kategoriji Pripomočki za hojo, stojo in sedenje najdete pripomočke za težko gibljivost, kot so invalidski vozički in hodulje.

Ogled ponudbe

Posteljni program in sobna dvigala


V kategoriji Posteljni program in sobna dvigala najdete električne in navadne bolniške postelje, trapeze, posteljne blazine, posteljne podloge…

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Bergle - Combic d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Bergle - Combic d.o.o.
  • Polno ime Combic d.o.o.
  • Davčna številka 97106577 SI97106577
  • Matična številka 5318734000
  • Davčni zavezanec Da