Bolniške postelje - Combic d.o.o. Zdravje

O podjetju

Bolniške postelje


Bolniške postelje so odlična rešitev za bolne ali gibalno ovirane starejše osebe. Naš izbor medicinskih pripomočkov za nego bolnikov na domu zagotavlja popolno ravnovesje udobja in podpore. Nudimo vam široko paleto bolniških postelj, od enojnih ali dvojnih zložljivih postelj, do prostostoječih in električnih postelj. Naš izbor vključuje tudi različne dodatke kot so ograje, posteljni trapezi, samostoječi trapezi in drugo.

O podjetju Combic


COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujemo s dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005 v skupni velikosti 1300m2 s katerim smo si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev, skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam smo se poleg sedeža v Podnanosu približali še s poslovno enoto v Novi Gorici in v Kopru, s čimer omogočamo dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Ne spreglejte naše ponudbe bolniških postelj!

Razvojno naravnani


V podjetju COMBIC nenehoma stremimo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujemo največjih evropskih sejmov, sodelujemo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašamo nenehne izboljšave v vednost našim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija našega podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

Bolniške postelje - Combic d.o.o.

Ponudba

Pripomočki za hojo, stojo in sedenje


V kategoriji Pripomočki za hojo, stojo in sedenje najdete pripomočke za težko gibljivost, kot so invalidski vozički in hodulje.

Ogled ponudbe

Sanitarni pripomočki


V kategoriji Sanitarni pripomočki se nahajajo različni modeli sanitarnih pripomočkov:

s kolesi ali brez možnost odstanljivih podnožnikov v kompletu s toaletno posodo
Ogled ponudbe

Posteljni program in sobna dvigala


V kategoriji Posteljni program in sobna dvigala najdete električne in navadne bolniške postelje, trapeze, posteljne blazine, posteljne podloge…

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Bolniške postelje - Combic d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Bolniške postelje - Combic d.o.o.
  • Polno ime COMBIC d.o.o.
  • Davčna številka 97106577 SI97106577
  • Matična številka 5318734000
  • Davčni zavezanec Da