Cinkovo mazilo - Combic d.o.o. Zdravje

O podjetju

Cinkovo mazilo

Cinkovo mazilo je izjemno učinkovito sredstvo za zaščito kože pred različnimi tegobami, saj vsebuje visoko koncentracijo cinkovega oksida (20 %). Ta izdelek je oblikovan kot emulzija voda-v-olju, kar zagotavlja optimalno zaščito in nego kože.

Glavna prednost tega mazila je njegova sposobnost preprečevanja inkontinenčnega dermatitisa in razjed zaradi pritiska, kar ga postavlja med nepogrešljive izdelke za nego kože, še posebej pri osebah s posebnimi potrebami.

Za izboljšanje učinkovitosti in zdravljenje kože vsebuje cinkovo mazilo tudi alantoin, ki deluje protivnetno in pomaga pri obnovi poškodovane kože. Poleg tega pa je obogateno z glicerinom, ki skrbi za ohranjanje naravnega nivoja vlage v koži, kar zagotavlja dolgotrajno hidracijo.

Nanašanje in odstranjevanje tega mazila sta izjemno preprosta, kar ga naredi primernega za vsakodnevno uporabo. Ne vsebuje dišav, kar je še posebej pomembno za ljudi z občutljivo kožo in tiste, ki se želijo izogniti nepotrebnim dražilcem.

Cinkovo mazilo je odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo zaščito in nego kože ter želijo preprečiti težave, povezane z dermatološkimi težavami. S svojo visoko koncentracijo cinkovega oksida, protivnetnimi lastnostmi alantoina in vlažilnim učinkom glicerina je ta izdelek nepogrešljiv v vsaki domači ali profesionalni negi kože.

O podjetju Combic

COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujemo s dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005 v skupni velikosti 1300m2 s katerim smo si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev, skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam smo se poleg sedeža v Podnanosu približali še s poslovno enoto v Novi Gorici in v Kopru, s čimer omogočamo dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Ne spreglejte naše ponudbe medicinskih rokavic!

Razvojno naravnani

V podjetju COMBIC nenehoma stremimo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujemo največjih evropskih sejmov, sodelujemo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašamo nenehne izboljšave v vednost našim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija našega podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

Cinkovo mazilo - Combic d.o.o.

Ponudba

Inkontinenca


Nudimo vrhunsko kakovost plenic za inkontinenco. Naša široka ponudba vključuje plenice za odrasle za vse stopnje inkontinence, ki zagotavljajo popolno zaščito in udobje ves dan. Na&scaro...Ogled ponudbe

Pripomočki za hojo, stojo in sedenje


V kategoriji Pripomočki za hojo, stojo in sedenje najdete pripomočke za težko gibljivost, kot so invalidski vozički in hodulje.

Ogled ponudbe

Posteljni program in sobna dvigala


V kategoriji Posteljni program in sobna dvigala najdete električne in navadne bolniške postelje, trapeze, posteljne blazine, posteljne podloge…

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Cinkovo mazilo - Combic d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Cinkovo mazilo - Combic d.o.o.
  • Polno ime Combic d.o.o.
  • Davčna številka 97106577 SI97106577
  • Matična številka 5318734000
  • Davčni zavezanec Da