Hodulje - Combic d.o.o. Zdravje

O podjetju

Hodulje

Hodulje predstavljajo nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki se soočajo z izzivi pri hoji ali vzdrževanju ravnotežja. Njihova oblika in funkcionalnost sta prilagojeni posameznikovim potrebam, kar omogoča izboljšanje kakovosti življenja in večjo stopnjo neodvisnosti.

Hodulje niso zgolj sredstvo za hojo; predstavljajo ključno orodje za izboljšanje življenjskega standarda in omogočajo ljudem, da ohranijo mobilnost in neodvisnost, ne glede na svoje fizične omejitve.

V naši ponudbi imamo širok izbor hodulj, zasnovanih za izboljšanje mobilnosti in olajšanje gibanja ljudi s posebnimi potrebami. Naša paleta obsega pet različnih vrst hodulj, vsaka s svojimi unikatnimi lastnostmi in funkcijami, ki zadovoljijo različne potrebe naših strank.

Vsak izdelek v tej kategoriji je skrbno izbran, da ustreza različnim potrebam uporabnikov, hkrati pa zagotavlja visoko kakovost, stabilnost ter udobje med gibanjem. Ne glede na to, ali potrebujete dodatno oporo pri hoji ali pa iščete večjo mobilnost, boste v našem raznolikem izboru zagotovo našli pravo hoduljo zase.

O podjetju Combic

COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujemo s dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005 v skupni velikosti 1300m2 s katerim smo si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev, skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam smo se poleg sedeža v Podnanosu približali še s poslovno enoto v Novi Gorici in v Kopru, s čimer omogočamo dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Ne spreglejte naše ponudbe medicinskih rokavic!

Razvojno naravnani

V podjetju COMBIC nenehoma stremimo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujemo največjih evropskih sejmov, sodelujemo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašamo nenehne izboljšave v vednost našim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija našega podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

Hodulje - Combic d.o.o.

Ponudba

Inkontinenca


Nudimo vrhunsko kakovost plenic za inkontinenco. Naša široka ponudba vključuje plenice za odrasle za vse stopnje inkontinence, ki zagotavljajo popolno zaščito in udobje ves dan. Na&scaro...Ogled ponudbe

Pripomočki za hojo, stojo in sedenje


V kategoriji Pripomočki za hojo, stojo in sedenje najdete pripomočke za težko gibljivost, kot so invalidski vozički in hodulje.

Ogled ponudbe

Posteljni program in sobna dvigala


V kategoriji Posteljni program in sobna dvigala najdete električne in navadne bolniške postelje, trapeze, posteljne blazine, posteljne podloge…

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Hodulje - Combic d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Hodulje - Combic d.o.o.
  • Polno ime Combic d.o.o.
  • Davčna številka 97106577 SI97106577
  • Matična številka 5318734000
  • Davčni zavezanec Da