Lateks rokavice - Combic d.o.o. Zdravje

O podjetju

Lateks rokavice

Medicinske rokavice so ključni del zaščitne opreme v zdravstveni oskrbi. Zagotavljajo varnost tako pacientov kot zdravstvenega osebja, zmanjšujejo tveganje za prenos okužb ter ohranjajo visoko stopnjo higiene. Ko zdravstveni delavec nosi rokavice, se zmanjša možnost prenosa mikroorganizmov, in posledično širjenja okužb med pacienti in zdravstvenim osebjem.

Lateks rokavice so posebne medicinske rokavice, ki so namenjene uporabi v zdravstvenih ustanovah, kot so bolnišnice, zdravstveni domovi, laboratoriji in druge povezane dejavnosti. Lateks rokavice služijo kot barierni zaščitni sloj med zdravstvenim osebjem in pacienti ter med zdravstvenim osebjem in morebitnimi kontaminiranimi materiali.

Značilnosti lateks rokavic za zdravstvo vključujejo:

  1. Visoka občutljivost: Lateks rokavice omogočajo visoko stopnjo občutljivosti pri dotiku, kar je ključnega pomena pri medicinskih postopkih.
  2. Dobra prileganje: Zaradi elastičnosti lateksa se te rokavice prilegajo roki kot druga koža, kar omogoča boljše upravljanje orodij in opreme.
  3. Zaščita: Lateks rokavice zagotavljajo zaščito pred bakterijami, virusi in drugimi patogeni.
  4. Enkratna uporaba: Po uporabi se jih praviloma zavrže, da se prepreči morebiten prenos okužbe.

O podjetju Combic

COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujemo s dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005 v skupni velikosti 1300m2 s katerim smo si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev, skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam smo se poleg sedeža v Podnanosu približali še s poslovno enoto v Novi Gorici in v Kopru, s čimer omogočamo dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Ne spreglejte naše ponudbe medicinskih rokavic!

Razvojno naravnani

V podjetju COMBIC nenehoma stremimo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujemo največjih evropskih sejmov, sodelujemo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašamo nenehne izboljšave v vednost našim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija našega podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

Lateks rokavice - Combic d.o.o.

Ponudba

Inkontinenca


Nudimo vrhunsko kakovost plenic za inkontinenco. Naša široka ponudba vključuje plenice za odrasle za vse stopnje inkontinence, ki zagotavljajo popolno zaščito in udobje ves dan. Na&scaro...Ogled ponudbe

Pripomočki za hojo, stojo in sedenje


V kategoriji Pripomočki za hojo, stojo in sedenje najdete pripomočke za težko gibljivost, kot so invalidski vozički in hodulje.

Ogled ponudbe

Posteljni program in sobna dvigala


V kategoriji Posteljni program in sobna dvigala najdete električne in navadne bolniške postelje, trapeze, posteljne blazine, posteljne podloge…

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Lateks rokavice - Combic d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Lateks rokavice - Combic d.o.o.
  • Polno ime Combic d.o.o.
  • Davčna številka 97106577 SI97106577
  • Matična številka 5318734000
  • Davčni zavezanec Da