Vnetje dlesni - Combic d.o.o. Zdravje

O podjetju

Vnetje dlesni

Vnetje dlesni je stanje, ki se najpogosteje pojavi zaradi kopičenja oblog na zobeh. Znaki vnetja so krvavenje dlesni, bolečine, otečene dlesni ter slab zadah. Periodontalni gel za profesionalno ali za domačo uporabo iz naravnih sestavin - KLIRICH! 99,9% učinkovit! Namenjen za zdravljenje aft, lajšanju vnetnih stanj kot so vnetje dlesni in gingivalni žepki ter lajšanju težav povezanih z implantanti in post operativnimi stanji.

O podjetju Combic

COMBIC je bilo eno prvih zasebnih podjetij, ki mu je ZZZS zaupala oskrbo zavarovancev z medicinsko tehničnimi pripomočki, kar uspešno dokazujemo s dolgoletno delujočo poslovalnico v Novi Gorici. Poleg ustanovitve, je bil v razvoju podjetja velik mejnik nakup skladišč in poslovnih prostorov leta 2005 v skupni velikosti 1300m2 s katerim smo si ustvarili pogoje za širitev dejavnosti in povečanje prodaje. V času svojega delovanja je družba Combic d.o.o. ustanovila tudi dva zavoda (Leta 2002 Zavod za socialno oskrbo Pristan in leta 2009 Zavod za izgradnjo Centra starejših Vipava).

COMBIC danes zaposluje 16 sodelavcev, skupaj s svojimi zavodi pa več kot 150 delavcev in je med tremi največjimi podjetji v občini Vipava. Strankam smo se poleg sedeža v Podnanosu približali še s poslovno enoto v Novi Gorici in v Kopru, s čimer omogočamo dosledno spremljanje strankinih želja ter najhitrejšo možno dostavo.

Ne spreglejte naše ponudbe zobozdravstvenih pripomočkov!

Razvojno naravnani

V podjetju COMBIC nenehoma stremimo k izboljšavam in smernicam v zdravstvu! V tem duhu se redno udeležujemo največjih evropskih sejmov, sodelujemo s poslovnimi partnerji iz več kot sedmih evropskih držav ter prinašamo nenehne izboljšave v vednost našim poslovnim partnerjem v Sloveniji. Vizija našega podjetja je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter kvalitetna in celostna oskrba strank na področju DENTALA, SPLOŠNEGA ZDRAVSTVA ter izposoje MEDICINSKO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV!

Vnetje dlesni - Combic d.o.o.

Ponudba

Pripomočki v ordinaciji


V kategoriji pripomočki v ordinaciji se nahajajo pripomočki za zobozdravstvene ordinacije, kot so geli za pomoč pri vnetju dlesni.

Ogled ponudbe

Endodontija


V kategoriji endodontija najdete pripomočke za zdravljenje koreninskih kanalov in vnetij ob njih. Nudimo vam izdelke Proclinic, VDW, DiaDent,..

Ogled ponudbe

Amalgami


V kategoriji amalgami najdete različne amalgame, kot so Ivoclar Vivadent, Kerr, Proclinic, Nordiska dental,..

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vnetje dlesni - Combic d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vnetje dlesni - Combic d.o.o.
  • Polno ime Combic d.o.o.
  • Davčna številka 97106577 SI97106577
  • Matična številka 5318734000
  • Davčni zavezanec Da