Kozmetika Knez, Slovenija Osebna nega

O podjetju

Med Piranom in Izolo, tam kjer prepadne klifaste stene že stoletja grize morje, se sproščeno razteza strunjanski zaliv z dolino izjemnih lepot. Tukaj so že pred več sto leti domačini pridobivali sol iz morja in lajšali tegobe življenja z zdravilnim blatom. 

Morje prinaša pozdrave vseh dežel sveta. Čudovite dišave obzorja in mehka zelena barva so kot preproga morju, ki seže v daljave. Nad morjem se zagledamo v gričke in vzpetine, kjer se trte refoška nastavljajo soncu. Oljke se z vso krasoto bohotijo na pobočjih in srkajo sredozemsko podnebje. Pravo kraljestvo favne in flore slovenskega primorja je droben delček neskončnosti, ki ga podarja narava. Zato je Strunjan upravičeno zaščiten kot naravni park. 

 

Kozmetika Knez, Slovenija, je kakovostna ter je posebnost na slovenskem tržišču saj je osnovana na posebej izbranih vrstah.

1. V Strunjanu pridelan kaki.

Iz bogate strunjanske prsti črpa minerale in ustvarja kopico zdravilnih taninov, za boj proti staranju kože in hitrejšo obnovo celic, ki jih z naravnimi postopki uporabimo v naši kozmetiki. Mazilu ne dodajamo umetnih olj ter barvil. Bogata, globoka oranžna barva mazila je dokaz, da pri izdelavi uporabljamo le najboljše plodove lokalnega drevja. Naše mazilo iz kakija je odlično za nego suhe in razpokane kože. Kožo zaščiti, neguje ter omogoča hitro ter učinkovito regeneracijo celic.

Primer uporabe: Veliko delate z rokami? Ste v stalnem stiku z ljudmi? Ste občutljivi na mraz in nizko vlažnost? Vzemite posodico kakijevega mazila s seboj v službo in ga nekajkrat dnevno vtrite v roke.
 

 

2. Strunjanske artičoke

Nove raziskave so pokazale tisto, kar ljudje v sredozemlju vemo že več 100 let. Artičoke vsebujejo aktivne sestavine, ki spodbujajo nastajanje kolagena v koži. Uporaba kozmetike iz naravnih, biološko pridelanih artičok, daje res neverjetne rezultate. Po uporabi večnamenske kreme za telo in obraz, bo vaša koža bolj prožna, sijoča in na pogled mlajša. Ne pozabimo, da imajo artičoke še eno pomembno lastnost, osvežilen vonj, ki vas dobesedno napolni z energijo.

Primer uporabe:Ste pogosto utrujeni? Se po službi, po turobnem dnevu ali po uri napornega treninga radi sprostite pod tušem? Po tuširanju uporabite večnamensko kremo iz artičok. Vaša koža bo z njo dobila vse potrebne hranilne snovi, osvežujoč vonj pa vas bo hkrati sprostil in navdal z valom energije.


 

3. Oljka

Rastlina, brez katere ni mogoče govoriti o Strunjanu. Domačini plodove oljk uporabljamo v vseh delih našega življenja. Od zdaj naprej tudi kot izvrsten, 100% naraven piling za obraz.

Oljčni kremni piling deluje dvojno. Naravno olje daje koži prožnost in povrne sijoč, mladosten videz. Drugi del so mikroizirani delčli oljčnih koščic. Oljčne koščice so naraven, organski material, zato kože pri pilingu ne poškodujejo. Nežno a učinkovito iz kože odstranijo odmrle celice, nase vežejo delčke umazanije in za seboj pustijo gladek ter čist obraz.

Primer uporabe:Kot zamenjava za agresivne mineralne ali umetne pilinge, ki lahko poškodujejo kožo. Mikroizirane oljčne koščice so organskega izvora zato učinkovito vežejo nase delce umazanije in odmrle kožne celice.

 

Mikroklima Strunjana, idealna sončna pobočja ter z bogatimi tlemi , ki odražajo ostanke morja in solin, dajejo Kozmetiki Knez, Slovenija, poseben ton.

Za več informacij in naročilo izdelkov vas Kozmetika Knez, Slovenija, vabi da jih kontaktirate preko spletnega obrazca.

Kozmetika Knez, Slovenija

Ponudba

Artičokina krema


Primer uporabe:Ste pogosto utrujeni? Se po službi, po turobnem dnevu ali po uri napornega treninga radi sprostite pod tušem? Po tuširanju uporabite večnamens...Ogled ponudbe

Kakijevo mazilo


Mazilo deluje dobrodejno na kožo saj ji povrne elastičnost in sijaj, jo neguje in obnavlja, preprečuje drobne kožne težave ter lajša atopijo kože. Primerno je za vse tipe kože, pred...Ogled ponudbe

Oljčni piling


Primer uporabe:Kot zamenjava za agresivne mineralne ali umetne pilinge, ki lahko poškodujejo kožo. Mikroizirane oljčne koščice so organskega izvora zato učin...Ogled ponudbe

Ostala ponudba


1. MARMELADA

a.) Figova marmelada, pripravljena iz sočnih strunjanskih fig in kuhana na štedilniku na drva

Ogled ponudbe

Apartmaji Knez


Apartmaji Knez se nahajajo v čudovitem naravnem okolju.

Naši apartmaji so moderno opremljeni. Vsi apartmaji imajo TV sprejemnik, telefon, cent...Ogled ponudbe

Predstavitev Strunjana


Med Piranom in Izolo, tam kjer prepadne klifaste stene že stoletja grize morje, se sproščeno razteza strunjanski zaliv z dolino izjemnih lepot. Tukaj so že pred več sto leti domačin...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Kozmetika Knez, Slovenija

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Kozmetika Knez, Slovenija
  • Polno ime Storitve Knez Mirjana s.p.
  • Davčna številka 37566377 SI37566377
  • Matična številka 1093690000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: