Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna Zdravje

O podjetju

V podjetju Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna vam nudimo vse storitve, ki so vezane na izdelavo zobnoprotetičnih izdelkov, tako za zobne ordinacije kot druge laboratorije.

V ta namen imamo sestavljena dva programa ponudb

 1. laboratorijski program
 2. ordinacijski program

Naša največja prednost je, da imamo lastno logistično službo in lahko opravljamo storitve na področju celotne Slovenije. Trenutno opravljamo storitve v štirih področjih, Postojni, Sežani, Novi Gorici in Kranju.

Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna sam poskrbi za prevzem in oddajo blaga, tako, da naši partnerji nimajo nobenih stroškov z dostavo ali s pošto. Samo dostavo prilagajamo glede na želje partnerjev, tako pri kraju kot pri uri.

Trudimo se zagotoviti najkrajše dostavne roke. Pri fazah, ki ne zahtevajo dolgih rokov jih opravimo v dveh delovnih dneh,  večje faze pa v enem tednu. V kolikor pride do povečanega obsega del in s tem podaljšanja faz, obvestimo naše partnerje še pred sprejemom dela. Trudimo se, da naše storitve opravimo čim prej in se čim bolj prilagodimo željam, saj se zavedamo, da je le zadovoljna stranka tista, ki nam prinaša razvoj in stabilnost.

Partnerji podjetja Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna se lahko sami odločijo, ali izberemo barvo mi ali oni sami, pri temu pa niso vezani na izbiro ključa. Pri izbiri barve se v praksi poizkušamo dogovoriti za termin, ki partnerjem najbolj ustreza in poizkusimo združiti več pacientov skupaj, tako za izbiro barve kot kontrolo že pečenega ali fasetiranega dela, saj nam to omogoča izdelavo kvalitetnejšega dela. Izbira barve in kontrola le te je brezplačna.

Opozoriti moramo, da dodatnih del, ki nastanejo zaradi napak pri ugrizu in barvi NE zaračunavamo, ravno tako dajemo na vsa naša dela garancijo za napake storjene v laboratoriju 3 leta, razen pri delih, kjer nastane tveganje zaradi situacije, ki ne dopušča optimalne izdelave protetičnega nadomestka. V teh primerih partnerje opozorimo na pomanjkljivosti še pred pričetkom izdelave.

Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna ima vsa potrebna dovoljenja in registracije ter lahko opravlja storitve tudi za koncesionarje in zdravstvene domove. S partnerji lahko sklenemo pogodbo, ki prinaša tudi določene ugodnosti, le te so stvar poslovnega dogovora med partnerjema.

Ponudba in storitve

 • LABORATORIJSKI PROGRAM

Za partnerske laboratorije izdelujemo:

 1. ulite baze, ki jih delimo na zahtevne ter nezahtevne
 2. lasersko lotane na ogrodje.

Limanja ceka-jev in vgradnje drugih polzil dodatno NE zaračunavamo. Pri zahtevnih kombiniranih delih lahko opravimo tudi rezkanje le teh, kar je plačljivo po ceniku.

Nudimo tudi:

 • lasersko lotanje in ravnanje zvitih mostičkov
 • popravilo nepopolno ulitih del v vseh kovinah na trgu

Pri povečanem obsegu del vam lahko tudi izdelamo ogrodja v kovini po lastni izbiri. Tu sledimo vašim zahtevam glede oblik.

 • ORDINACIJSKI PROGRAM

Izdelujemo vsa kombinirana dela:

 1. konusi
 2. teleskopi
 3. keramika v kombinaciji z vlito bazo
 4. fasetiranje v kombinaciji z vlito bazo
 5. gredi, z jahači ali brez
 6. polzila po izbiri strank
 7. fasetirnimi materiali po izbiri strank.

Stranke si lahko same izberejo tudi konfekcijske zobe. Tu moramo poudariti, da so osnovni ivoklarjevi zobje že vključeni v ceno izdelka. Ostali zobje se doplačajo po ceniku.
Faz kot so grizni robniki in funkcijske žlice v sklopu dela NE zaračunavamo, zaračunajo se le v primeru, ko laboratorij dela ne opravi v celoti oziroma v primeru, ko to zahteva zavarovalniški program.

 

 

Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Mejodent, Zobotehnični laboratorij, Postojna
 • Polno ime MEJODENT Zobotehnični laboratorij d.o.o.
 • Davčna številka 71520732 SI71520732
 • Matična številka 6802745000
 • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: