Dopolnila k prehrani, super živila, smartfood Celje, Savinjska Zdravje

O podjetju

Dopolnila k prehrani, super živila, smartfood Celje

​Podjetje Vision International People group ponuja edinstvene naravne izdelke za zdravje, lepoto in mladost. Izdelki vsebujejo ekskluzivne formule, ki jih je razvila francoska družba Arkopharma v skladu z evropskimi zahtevami za učinkovitost in varnost izdelkov. Izdelki so proizvedeni na Irskem, proizvodnja pa je potrjena in izpolnjena po mednarodnih standardih kakovosti GMP.

V proizvodnji stremijo k samo posodobljeni tehnologiji. Prizadevajo si predvsem za način cryogrinding, ki omogoča da se ohrani končna količina vseh vitaminov in hranljivih snovi iz rastlin, ki jih vsebuje izdelek.

Učinkovitost izdelkov Vision je klinično dokazana in potrjena s številnimi pozitivnimi referencami strank in strokovnjakov.

VIP group je eno od večjih podjetij na svetovnem tržišču, ki ponujajo izdelke za zdravje in dolgo življenje. Poslanstvo in moto družbe je "gradimo zdravo podjetje", z drugimi besedami je to zanesljivo, dolgoročno donosno podjetje, ki temelji na potrebah človeka da je zdrav.​

vision izdelki 100Vsi Vision izdelki so izdelani v objektih podjetja Vision ali v pooblaščenih podjetjih, ki sprejemajo obsežno listo strogih zahtev, med katerimi je tudi lokacija objekta proizvodnje ter ekološko čista regija, možnost visoko kvalificiranega osebja, kot tudi certificiranje glede na specifičen seznam industrijskih standardov.

Preden doseže uporabnike, Vision izdelki gredo čez vse zahtevane faze registracije. Poleg tega, podjetje prostovoljno zavežejo k dodatnim naporom za zagotovitev popolne varnosti in učinkovitosti njihovih izdelkov. V ta namen potekajo klinične raziskave v vodilnih industrijskih institucijah, laboratorijih in klinikah.

Optimalno oblikovanje in vedno visoka kakovost so ključne lastnosti, ki so značilne za vse Vision izdelke.

Glavni strateški partner družbe je Arkopharma, največji farmacevtski koncern v Evropi, in Fareva, ki proizvaja kolekcijo kozmetike.

vision izdelki 101

SMARTFOOD-VISION IZDELKI

Vsak dan gre, z današnjim tempom, prehitro mimo nas. Zjutraj se komaj vstaneš in že so tvoje misli v službi, še preden si sploh pričel delati. Natrpan delovnik te utrudi tako psihično kot fizično, da komaj čakaš, da prideš domov. Nekaj na hitro skuhaš, poskrbiš za otroke in že je tu noč. "Kdaj je šel dan mimo mene?" se vprašaš. "Kaj imam sploh za pokazat?" "Kdaj si bom vzel-a čas, da naredim nekaj zase?"

Slednje vprašanje je ključnega pomena. Ponavadi se začnemo ukvarjati s sabo, ko zbolimo. Še huje pa je, ko zboli kdo od naših bližnjih in se počutiš nemočnega, ker mu ne moreš pomagati.
Vsak dan spremljamo po televiziji kaj vse vsebuje hrana, da izgleda lepa na pogled, zdrži dlje časa, se pripravi hitro in enostavno.
Nihče pa nam noče povedati kako to vpliva na naše zdravje.

Tu nastopijo Vision izdelki, ki so naravnega izvora, in nam pomagajo da dopolnimo prehrano z vsemi manjkajočimi sestavinami, ki jih potrebujemo za zdrav način življenja.

Poskusi in se prepričaj o njihovih učinkovinah. Mi smo se že.

vision izdelki 102

​Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe na spletni strani!

Ponudba in storitve

 • Smart food
 • Classic hit
 • Direct hit
 • Junior hit
 • Bio In izdelki
 • Kozmetika

Dopolnila k prehrani, super živila, smartfood Celje, Savinjska

Ponudba

Smart food


D4X

D4X izdelki so bili ustvarjeni s pomočjo nanotehnologije, ki temelji na organskih, ekološko varnih sestavinah. Vsi izmed njih so obageteni s Smartfood sestavinami, kot so Spirulina, Acai jagode, Matcha i...Ogled ponudbe

Classic Hit


Biološko aktivna dopolnila k prehrani Vision linije Classic hit predstavljajo širok spekter učinkovitih naravnih izdelkov, katerih sestavine so osnova pravilni prehrani, ki je bistvo dob...Ogled ponudbe

Direct hit


Biološko aktivna dopolnila k prehrani Vision linije Direct hit predstavljajo širok spekter učinkovitih naravnih izdelkov, katerih sestavine so osnova pravilni prehrani, ki je bistvo dobr...Ogled ponudbe

Junior hit


JUNIOR HIT za otroke

Bodi velik, pameten in zdrav!

Celotna linija vitaminov in mineralnov ustvarjena posebej za otroke, v sklad...Ogled ponudbe

Kozmetika


Naravni izdelki za nego vaše kože so najbolj učinkovit iin varen način zavašo mladostno in zdravo kožo. Edinstvena kozmetika podjetja Vision je razvita ...Ogled ponudbe

Cardio Drive


 

Na podlagi obsežnih svetovnih raziskav v zadnjih 40ih letih, smo razvili super izdelek za zdravje srca. Vsebuje največjo količino prečiščenih naravnih sestavin....Ogled ponudbe

Bio In


 

Nova generacija Bio-In: probiotiki so pravkar postali pametnejši!

Probiotiki so živi organizmi, ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Dopolnila k prehrani, super živila, smartfood Celje, Savinjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Dopolnila k prehrani, super živila, smartfood Celje, Savinjska
 • Polno ime Neodvisni distrubuter, Tina Vrebac s.p.
 • Davčna številka 71196854 SI71196854
 • Matična številka 6209696000
 • Davčni zavezanec Ne