Polaganje keramike Gorenjska Gradbeništvo

O podjetju

Polaganje keramike Gorenjska

Keramičarstvo MUBI, Igor Mubi s.p. (polaganje keramike Gorenjska), smo mlado podjetje, ki se ukvarja s polaganjem vseh vrst talne in stenske keramike. Naše vodilo v podjetju je obdržati stranke s kakovostjo dela in ob dogovorjenem terminu opravljena storitev. Pri samem izvajanju del uporabljamo, prav tako materiale slovenskih proizvajalcev kakor tudi tujih.

Ukvarjamo se z adaptacijami kopalnic, polaganjem talne in stenske keramike, polaganjem dekorativnega kamenja in polaganjem mozaikov. Odlikujejo nas izkušenje na tem področju, zato je kakovost storitev zagotovljena. Poskrbimo za hitro in natančno izvedbo adaptacije kopalnice. Brez oklevanja vam bomo osebno svetovali ter pomagali pri izvedbi, zadovoljstvo z vaše strani pa je zagotovljeno.

Polaganje keramike Gorenjska 100Naša osnovna naloga je, da z izvajanjem kakovostnih storitev ponujamo strankam učinkovite in smiselne rešitve, ki vplivajo na estetsko pridobitev ali posodobitev bivalnega okolja ter dobro počutje in predvsem na zdrav način življenja. Vsako življenje je tesno povezano z osnovnim naravnim elementom, to je voda. Zatorej je naše poslanstvo usmerjeno v zadovoljstvo strank, ki ga zagotavljamo s sodobnim konceptom celovitih storitev.

Vse več ljudi se odloča za keramiko ne samo v kopalnici in kuhinji, temveč tudi v drugih bivalnih prostorih, saj nam omogoča enostavno čiščenje. Razne oblike in barve pa nam omogočajo razgiban in estetski videz. Glede na njeno uporabnost je relativno ugodna in ima dolgo življenjsko dobo. Olajšajte si življenje in si že danes zagotovite ugodne in kakovostne storitve, na področju keramike.

Polaganje keramike Gorenjska 101POTREBUJETE NOVO KOPALNICO? MORDA LE OBNOVO STARE?

Če želite imeti hitro in kvalitetno narjeno ali obnovljeno kopalnico smo pravi naslov za vas. Svetujemo vam kako do modernega videza vaše kopalnice ali drugih prostorov v vašem domu ali poslovnih objektih. Cenovno ugodno, kakovostno in strokovno, poskrbimo za vse vaše želje. Ne odlašajte, kontaktirajte nas že danes!

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali po telefonu! Oglejte si tudi našo galerijo in ponudbo! Se že veselimo sodelovanja z vami!

Ponudba in storitve

Nudimo vam:

 • polaganje ploščic,
 • talne ploščice,
 • keramika na novogradnji,
 • polaganje umetnega kamna,
 • ploščice na zunanji terasi,
 • polaganje keramike na balkonu,
 • sanacija fug,
 • oblačenje stopnic s keramiko...

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite ugodne in kakovostne usluge, na področju keramike!

Polaganje keramike Gorenjska

Ponudba

Keramičarstvo Mubi


Nudimo vam: polaganje ploščic, talne ploščice, keramika na novogradnji, polaganje umetnega kamna, ploščice na zunanji terasi, polaganje keramike na balkonu, sanacija fug, oblačenj...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Polaganje keramike Gorenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Polaganje keramike Gorenjska
 • Polno ime Keramičarstvo MUBI, Igor Mubi s.p.
 • Davčna številka 79730248 SI79730248
 • Matična številka 7006276000
 • Davčni zavezanec Da