Gostilna Brančurnik, Prevalje Gostinstvo

O podjetju

Nihče ne zmore vsega sam, še posebej če organizirate praznovanje rojstega dne, poroko, predavanje ali preprosto druženje z Vašo družino, poslovnimi partnerji ali zaposlenimi. Ne glede na priložnost, naša gostilna Brančurnik Vam ni pripravljena le svetovati glede ponudbe hrane in pijače, ampak tudi pripravljena prostor na Vašo zahtevo, primerno dekorirati, urediti igralni kotiček za najmlajše goste, pripraviti projektor in ozvočenje.

Da bi bila Vaša izkušnja v naši hiši čim boljša, je gostilna ločena na naslednje prostore: točilnico, malo dvorano, veliko dvorano, posebne sobe, ki lahko sprejmejo do 12 oseb, ter vrt.

Točilnica ima 20 sedišč za mizami, ter 12 sedišč-stojišč ob šanku. To je v gostilni edini prostor kamor je dovoljen vstop tudi psom.
Posebne sobe se nahajajo v prvem nadstropju gostilne. Vsaka izmed njih je opremljena v svojem stilu, tako jim pravimo kar bela, kovana in »Biddermayer« soba. Kapacitete posamezne sobe se gibljejo med 6 in 12 sedišči. Uporaba sob je pogojena s predhodno najavo oz. dogovorom.

Kapacitete male dvorane je cca. 40 sedišč. Spada še k staremu delu gostilne. Po prenovi celotne gostilne jo je mogoče združiti z veliko dvorano. Prav tako pa je mala dvorana primerna tudi za srednje velike zaključene družbe, ki ne želijo biti moteni. Tako se lahko mala dvorana s pomičnimi vrati loči od preostale gostilne in prostor je uporaben za praznovanja v ožjem krogu, vodenje seminarjev in vodenje poslovnih pogovorov.
Osnovna kapaciteta velike dvorane je cca. 130 sedišč. Dvorana je primerna za večja praznovanja in poroke.

Seveda pri tem število sedišč malo zaniha, saj je odvisno od želje gostov, kako naj bodo mize postavljene. V veliki dvorani se nahaja tudi prostor za plesišče.

Vabljeni v gostilno Brančurnik!

v gostilni Brančurnik nudimo tudi prenočišča! Pri nas razpolagamo v skupnem z destimi sobami, vsaka odeta v barve. Sedem sob je opremljenih z zakonsko posteljo, tri z enojno posteljo. Nekatere sobe nudijo tudi možnost postavitve dodatnega ležišča. Sobe so opremljene s kopalnico (tuš/WC), televizijo, telefonom ter brezžičnim internetom. S prenočiščem je nuden tudi zajtrk v gostilni. Po dogovoru je možen tudi polpenzion.

Gostilna Brančurnik, Prevalje

Ponudba

Vinska klet


Vinoteka se nahaja v najstarejšem delu gostilne, v kleti stari približno 200 let. Vinoteka zastopa izključno slovenske vinarje, saj s tem pokrivamo skoraj vse vrste vin od suhih pa vse do sladkih. Naj omenimo ...Ogled ponudbe

Prenočišča


Pri nas razpolagamo v skupnem z destimi sobami, vsaka odeta v barve. Sedem sob je opremljenih z zakonsko posteljo, tri z enojno posteljo. Nekatere sobe nudijo tudi možnost postavitve dodatnega ležišča. Sob...Ogled ponudbe

Zgodovina


Mežiška dolina je umeščena med gore, danes povezuje s svojimi nižinami Avstrijo in Slovenijo, že v rimskih časih so jo uporabljali kot povezavo za trgovske poti med regijami Rimskega imperija. Verjetno s...Ogled ponudbe

Jedilni list


http://brancurnik.si/wp-content/uploads/2014/02/Menu-SI.pdf

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Gostilna Brančurnik, Prevalje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna Brančurnik, Prevalje
  • Polno ime BRANČURNIK podjetje za trgovino, gostinstvo in turizem d.o.o.
  • Davčna številka 95085025 SI95085025
  • Matična številka 5415187000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: