Higienski stroji za živilsko industrijo Industrija

O podjetju

Higienski stroji za živilsko industrijo

TEHNOGOM, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008. Izdelujejo proizvodne stroje in proizvodne linije. So specialisti pri izdelavi higienskih strojev za živilsko industrijo. Izdelajo in opremijo proizvodne linije v živilski, farmacevtski, kemijski in drugih industrijah, kjer je nujno zagotoviti visok nivo higiene med proizvodnjo.

Higienski stroji za živilsko industrijo - tehnogom 05

Z avtomatizacijo proizvodnih procesov izboljšajo zmogljivost in učinkovitost v obratih za proizvodnjo živil. Avtomatizacija poveča proizvodnjo, pogosto poveča storilnost delavcev, zmanjša obremenitev delavcev in zmanjša osip pri porabi surovin. Zlasti pri obdelavi živil avtomatizacija izboljša kakovost, izboljša čas pobiranja in ravnanja ter poveča zmogljivost s hitrejšimi postopki pakiranja. Končni izkupiček so nižji stroški in večja konkurenčnost.

Higienski stroji za živilsko industrijo - tehnogom 04

Za potrebe živilske industrije izdelujejo predelovalne in proizvodne stroje kot so: avtomatizirane linije za klanje, polnilne in dozirne linije, pakirni stroji, sterilizatorji, mešala in mikserji, male krožne klavnice, krožni skubilniki, stroji za izdelavo nabodal, parilniki, izkoščevalci stegen perutnine itd.

Higienski stroji za živilsko industrijo - Tehnogom 03

Med opremo proizvodnih linij sodijo transportne naprave, transportni vozički, delovne mize, delovni pulti, regali, razni po meri izdelani kuhinjski elementi, itd. Vse izdelano iz nerjavečega jekla.

Higienski stroji za živilsko industrijo - Tehnogom 01

Poleg izdelave, izvedejo tudi dostavo in montažo proizvodnih strojev. Njihova ekipa strokovnih monterjev delo izvede hitro in natančno. Pri montaži uporabljajo najsodobnejšo opremo in laserske merilnike. Montažo proizvodnih strojev izvajajo po celi Sloveniji.

Odločeni so ostati v samem tehnološkem vrhu na področju izdelave proizvodnih strojev, zato nenehno vlagajo v pomlajevanje strojnega parka. Opremljeni so z modernimi stroji za obdelavo kovin kot so: CNC rezkalni stroji in CNC rezkalni centri, NC horizontalni vrtalni stroji, CNC stružnice, ploščinski brusilni stroji, MIG / MAG stroji za varjenje. Na strojih lahko obdelujejo obdelovance do teže 3000 kg.

Higienski stroji za živilsko industrijo - Tehnogom 02

Njihovo poslanstvo je izpolnjevanje želja in zahtev strank, ter zadovoljitev njihovih potreb. Na osnovi zaupanja pa gradijo dolgoročna partnerstva. Zadovoljstvo strank je za njih največja nagrada!

Dodatna ponudba:

  • manjši remonti proizvodnih strojev
  • izdelava ali dobava nadomestnih strojnih delov
  • demontaža strojev
  • programiranje CNC strojev
  • prevozi tovora doma in v tujini – do 1500kg

Higienski stroji za živilsko industrijo - TEHNOGOM, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o.

Higienski stroji za živilsko industrijo

Ponudba

Higienski stroji za živilsko industrijo


Podjetje Tehnogom d.o.o izdeluje kvalitetne proizvodne stroje za živilsko industrijo. Za izdelavo uporabljajo le materiale najvišje kakovosti, ki so najbolj primerni za vzdrževanje higiene med proizvodnjo.

...
Ogled ponudbe

Avtomatizacija in modernizacija proizvodnih linij


Nudijo avtomatizacijo in modernizacijo proizvodnih linij v živilski industriji. Zlasti pri obdelavi živil avtomatizacija izboljša kakovost, izboljša čas pobiranja in ravnanja ter poveča zmogljivost s hit...Ogled ponudbe

Oprema za proizvodne linije


Izdelajo opremo za proizvodne linije v prehrambeni industriji. Izdelana je iz nerjavnega jekla in drugih materialov visoke kakovosti, ki so primerni za enostavno vzdrževanje higiene med potekom proizvodnje.

Ogled ponudbe

Dodatna ponudba in servisiranje


Dodatna ponudba:

servisiranje CNC strojev manjši remonti proizvodnih strojev modernizacija proizvodnih strojev izdelava ali dobava nadomestnih strojnih delov demontaža strojev programiranje ...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Higienski stroji za živilsko industrijo

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Higienski stroji za živilsko industrijo
  • Polno ime TEHNOGOM, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o.
  • Davčna številka 58570799 SI58570799
  • Matična številka 3418707000
  • Davčni zavezanec Da