Odkup lesa, odkup hlodovine, sečnja gozda, cena lesa Zasavje Kmetijske dejavnosti

O podjetju

Odkup lesa, odkup hlodovine, sečnja gozda, cena lesa Zasavje

TRANSLES Adamlje Rudolf s.p., podjetje ki poskrbi za gozdarske vse storitve (odkup lesa in hlodovineurejanje gozdov, ...). Delujemo med bujnimi gozdovi, na enem najlepših delov Slovenije, v Zasavju. Naše poslanstvo je zagotavljanje kvalitetnih storitev in popolno zadovoljstvo kupcev in naročnikov. Naši zaposleni so izredno fleksibilni in želje strank vedno postavljajo na prvo mesto, kar se odraža v dolgoletnem poslovanju podjetja.

Pri vseh storitvah, ki jih nudimo, smo se pripravljeni spoprijeti tudi s težjimi ozko specializiranimi deli, ki zahtevajo veliko znanja in izkušenj. Naša ponudba je zelo obsežna, še vedno pa smo pripravljeni ustreči tudi dodatnim zahtevam in potrebam naročnika, zato se veselimo sodelovanja in vas vabimo, da nas kontaktirate.

odkup lesa 100Les je obnovljiva naravna surovina, ki v naše domove prinaša domačnost in nam zagotavlja zdravo bivalno okolje. Zato ga ne jemljemo samo kot lesno bogastvo, ampak ga tudi spoštujemo in iz njega črpamo samo toliko, da ohranimo njegovo uravnoteženost ter kakovost.

POTREBUJETE POSEK OZNAČENIH DREVES V VAŠEM GOZDU ALI GOLOSEK ZA PRIPRAVO PARCELE ZA GRADNJO? TRANSPORT ALI PRODAJO LESA IN HLODOVINE? JE VAŠ GOZD TEŽKO DOSTOPEN, MORDA PTREBUJETE LE IZDELAVO GOZDNIH VLAK?

Če je, na katerokoli od zgoraj navedenih vprašanj, vaš odgovor pritrdilen, potem smo TRANSLES Adamlje Rudolf s.p. pravi naslov za vas! Ne odlašajte, pokličite nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš gozd!

odkup lesa 101Strokovno smo dobro usposobljeni, imamo veliko izkušenj ter primeren odnos do gozda in gozdnih površin. Vsa dela opravimo načrtno in v skladu z odločbami, ki jih lastniku gozda izda pristojna krajevna enota Zavoda za gozdove Slovenije. Uresničujemo cilj trajnostnega razvoja gozdov. Lastnikom gozdov strokovno svetujemo ter pomagamo pridobiti vso potrebno dokumentacijo v zvezi z izvedbo sečnje, transportom, prodajo in odkupom lesa.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Odkup lesa, odkup hlodovine, sečnja gozda, cena lesa Zasavje

Ponudba

Odkup lesa


Odkupujemo hlodovino ter ostale sortimente vseh vrst iglavcev in listavcev v osrednji Sloveniji. Možen je tudi odkup na panju oziroma posek ter spravilo lesa.

Izmera te...Ogled ponudbe

Posek gozda in spravilo lesa


Za vas organiziramo tudi posek in spravilo lesa v vašem gozdu kvalitetno, hitro in po realnih cenah.

Za vse...Ogled ponudbe

Prodaja drv


Od leta 2008 izdelujemo ter prodajamo bukova drva, zložena na paletah. Po dogovoru možna tudi hrastova ali brezova drva.

Z...Ogled ponudbe

Izdelava gozdnih vlak


V primeru slabega dostopa v gozd je možna tudi izdelava gozdnih vlak.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke.

...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Odkup lesa, odkup hlodovine, sečnja gozda, cena lesa Zasavje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Odkup lesa, odkup hlodovine, sečnja gozda, cena lesa Zasavje
  • Polno ime TRANSLES Adamlje Rudolf s.p.
  • Davčna številka 45860874 SI45860874
  • Matična številka 5144773000
  • Davčni zavezanec Da