Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji Elektro storitve

O podjetju

Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji

MEDIA-IMPEKS d.o.o. je podjetje, ki vam ponuja električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji in še veliko več. Poleg široke ponudbe kakovostnih izdelkov, vam nudimo tud svetovanje. Z našim svetovanjem, v skladu z vašimi željami in pričekovanji, bomo skupaj našli najboljšo rešitev za vas.

ELEKTRIČNO TALNO GRETJE

Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji 100Rešitev za vse, ki so si od nekdaj želeli topla tla, obstoječa hiša pa ne omogoča nadgradnje višine tal za montažo klasičnega talnega ogrevanja. Naš sistem električnega talnega ogrevanja ali vodnega talnega ogrevanja je idealen za sanacije, renovacije hiš, saj vam omogoča vgradnjo talnega ogrevanja direktno na obstoječi estrih oziroma tla. To pomeni, da z minimalno nadgradnjo višine tal vgradite v obstoječi objekt električno ali vodno grelno mrežo.

Ponujamo številne možnosti ne samo talnega ogrevanja temveč tudi ogrevalnih možnosti za žlebove, vodovodne cevi, cevi za kurilno olje z klasičnimi ali samoregulacijskimi grelnimi kabli, specialno ogrevanje ogledal proti meglitvi, specialno ogrevanje za po posebne lesene pode, parkete.

ELEKTRIČNI KAMINI

Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji 102Z nakupom električnega kamina Dimplex si zagotovite originalni in najboljši električni efekt ognja. Daljinsko upravljanje, zatemnjevanje svetlobnega efekta, energijsko varčna LED osvetlitev, stenska ali vgradna montaža. Nastavljiv električni grelec s termostatom. Vsa kurišča lahko delujejo brez oddajanja toplote in tako lahko tudi v toplih poletnih dneh pričarajo žar ognja. Nudimo vam tudi veliko izbiro kaminskih oblog modernih in klasičnih oblik, prilagojenih prav električnim kuriščem.

ELEKTRIČNI RADIATORJI

Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji 102Pri nas najdete tudi idealne rešitve za ogrevanje manjših hiš, vikendov in stanovanj. Včasih potrebujemo električno ogrevanje, kjer centralno ogrevanje ni omogočeno ali smoterno. Z kakovostnimi konvektorskimi radiatorji Dimplex boste zadovoljni, saj so ekonomični in varni. Radiator v nekaj minutah segreje prostor. Radiator ogreva prostor s pomočjo termostata, ki uravnava temperaturo v prostoru. Ko se prostor segreje do želene temperature se radiator izklopi. Ko se prostor ohladi, se radiator vklopi. Enostavna stenska montaža s priloženimi nosilci. Zaščita proti pregrevanju.

Več artiklov si lahko pogledate našo ponudbo na portalu ali nas obiščete na naši spletni strani. Vekakor smo dosegljivi, za vsa vaša vprašanja tudi po telefonu.

Ponudba in storitve

 
 • Talno ogrevanje
 • Električni kamini
 • Električni grelni kabli
 • Termostati, časovna ura
 • Konvektorji
 • Rezervni deli RYOBI, Homelite

Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji

Ponudba

Električno talno ogrevanje


Grelne mreže so primerne za namestitev pod keramiko, paropropustne itisone oz. tekstilne obloge, parkete, laminate z oznako primerni za talno ogrevanje. Namestite jih lahko direktno na klasični estrih ali tudi suhomon...Ogled ponudbe

Električni kamini


Velika izbira EWT električnih kaminov.

Ogled ponudbe

Električni konvektroriji


Konvektorji za samostojno ali dodatno ogrevanje prostorov. Dolgoletna rešitev ogrevanja, idealna za  stanovanja, hiše, vikende. 

Ogled ponudbe

Električni grelni kabli


Električni samoregulacijski grelni kabli z vtikačem, enostavna uporaba proti zmrzovanju cevi kot npr. vodovodne cevi, cevi za kurilno olje, ... Dobavljivi v različnih dolžinah, enostavna namestitev, priklop direktno v...Ogled ponudbe

Termostati, časovne ure


Izbirate lahko med različnimi vrstami zelo kvalitetnih termostatov od klasičnih analognih do digitalnih programskih termostatov, primernih za priklop na talno ogrevanje ali za vodenje kompletne kotlovnice. Kot novost ...Ogled ponudbe

Rezervni deli Ryobi in Homelite


Rezervne dele za RYOBI in Homelite vrtne naprave ter orodja, ki jih potrebujete. Zapišite si šifro artikla in opis ter pošljete naročilo z vašimi podatki na naš elektronski nasl...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Električno talno gretje, električni kamini, električni radiatorji
 • Polno ime MEDIA-IMPEKS trgovina, storitve, gostinstvo d.o.o.
 • Davčna številka 64883035 SI64883035
 • Matična številka 2256908000
 • Davčni zavezanec Da