Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje Obrt in storitve

O podjetju

Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje

V podjetju ADRIA TRADING d.o.o. smo specialisti za pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje, poleg tega smo zastopnik enega največjih in najkvalitetnejših proizvajalcev posušene zelenjave in začimb v Evropi. Tržimo tudi tudi Bio izdelke in Bio surovine. Novost v naši ponudbi pa je tudi pakiranje majhnih serij Bio izdelkov.

Podjetje Adria Trading d.o.o. ima dolgoletne izkušnje s pakiranjem sipkih materialov, pakiranjem Bio izdelkov, skin pakiranjem in pakiranjem v termoskrčno folijo, saj podjetje posluje že skoraj 25 let. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in želja, da v čim večji meri zadovoljimo želje in potrebe naših strank. Nudimo pestro ponudbo kakovostnih storitev, ki smo jih razvijali in izpopolnjevali skozi leta.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki: +386 (0)2 777 73 61 ali elektrosnski pošti: info@adria-trading.si. Obiščite našo spletno stran http://adria-trading.si!

Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje 001

PAKIRANJE
To dejavnost smo razvili iz lastne potrebe po pakiranju proizvodov. Zaradi povpraševanja pa smo dejavnost razširili na več ravni: pakiranje sipkih materialov v različne vrste vrečk, pakiranje Bio izdelkov, skin pakiranje ter pakiranje v termoskrčno folijo. Ponudimo lahko tudi različne embalažne materiale, primerne za aktivno komuniciranje, kot so kartonske škatlice, tulci iz kartona ali plastike, v katere vam lahko zapakiramo želene izdelke, embalažo pa opremimo z logotipom podjetja.

MEHURČASTA FOLIJA
Že vrsto let smo zastopniki podjetja LPS GmbH, ki je proizvajalec mehurčaste folije. Izdelujemo tudi izdelke iz mehurčaste folije kot so vrečke, torbice oz. žepki, ovojnice, prekrivala formati in perforirani formati. Po potrebi vam lahko izdelke opremimo z samolepilnim trakom za enostavnejše in hitro zapiranje.

POSUŠENA ZELENJAVA IN ZAČIMBE
Smo zastopnik enega največjih in najkvalitetnejših proizvajalcev posušene zelenjave in začimb v Evropi. Nudimo pestro izbiro izdelkov in surovin. Pakiranja so prilagojena tako končnim uporabnikom kot trgovcem ali gostincem. Za popestritev ponudbe smo vključili tudi različne vrste suhega sadja. Za vaše poslovne partnerje pa smo pripravili inovativna darila, ki jih bodo zagotovo presenetila in razveselila.

BIO IZDELKI
Za vse ljubitelje zdrave hrane smo dodali tudi Bio izdelke in Bio surovine. Pri Inštitutu Kon-cert, smo si pridobili certifikat, ki nam dovoljuje trženje Bio izdelkov. Novost v ponudbi pa je tudi storitev pakiranja majhnih serij Bio izdelkov.

Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje - ADRIA TRADING d.o.o.

Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje

Ponudba

MEHURČKASTA FOLIJA


VRSTE FOLIJE

LU.PO. HD 6

Mehurčki imajo obliko satovja. Je dvo ali tro plastna. Zaradi lahkega mostička se oblikuje visoka, skoraj polno plastna blazina.

QUATTRO FOLOgled ponudbe

SKIN PAKIRANJE


V današnji komunikacijsko – informacijski poplavi, je pri komuniciranju, ključen prvi stik s ciljno skupino. In prvi stik mora biti enkraten in zapomljiv. Zato naj komunicirajo izdelki, aktivno. Največjo...Ogled ponudbe

PAKIRANJE SIPKIH MATERIALOV


V naši pakirnici vam lahko zapakiramo tudi sipke materiale kot so sladkor, kava, kakav v prahu. Pakiramo vam lahko v embalažo, primerno za živila kot so vrečke (triplex, duplex, PP), PET embalažo in vedra. Tež...Ogled ponudbe

PAKIRANJE BIO IZDELKOV


Privržencev zdrave prehrane in Bio izdelkov z leti narašča in nastaja potreba po pakiranju majhnih serij Bio izdelkov. Za prodajo Bio izdelkov in surovin se je potrebno Certificirati pri enem izmed nadzornih or...Ogled ponudbe

POSLOVNA DARILA


ZAČINIMO ŽIVLJENJE S POSLOVNIMI DARILI

Presenetite svoje poslovne partnerje z inovativnimi poslovnimi darili. Podarite jim delček zdravja z naravnimi izdelki kot so suho sadje ali zelenjava,...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje
  • Polno ime ADRIA TRADING trgovina in storitve d.o.o.
  • Davčna številka 70269858 SI70269858
  • Matična številka 5771072000
  • Davčni zavezanec Da