Micelarna vodica – Kozmetika Evana Osebna nega

O podjetju

Micelarna vodica – Kozmetika Evana

BIO micelarna vodica za obraz je 100% naravna, pripravljena iz ekološko pridelanih povsem naravnih surovin. Kožo nežno neguje, jo očisti, navlaži, osveži in nahrani ter spodbuja k naravnemu delovanju. Pomlajuje in odpravlja obrazne gubice. Primerna tudi za odstranjevanje ličil.

Brez parabenov, ftalatov, silikonov in nanodelcev, brez naftnih derivatov, brez hormonskih motilcev, brez rakotvornih in drugih zdravju škodljivih primesi ter brez umetnih dišav in arom.

Ostala ponudba—->

Smo družinsko podjetje, ki svoje poslanstvo opravljamo s srcem in predanostjo neokrnjeni naravi. Naši izdelki povsem naravne aroma kozmetike pod blagovno znamko Kozmetika Evana – 100% naravna so pripravljenih iz povsem naravnih bio-eko pridelanih surovin. Eterična in bazna olja, micelarna vodica ter druge kozmetične surovine nabavljamo od etičnih in preverjenih dobaviteljev, kateri uperjajo vse moči v ponudbo povsem naravnih izdelkov bio-eko pridelave.

Naj povemo še nekaj dejstev o eteričnih oljih in rožnih vodah lastne proizvodnje. Glede na to, da naša proizvodnja povsem naravne kozmetike raste iz dneva v dan, iz meseca v mesece ter iz leta v leto, smo v okviru podjetja sklenili, da vsa zelišča, ki jih potrebujemo za izdelavo naše povsem naravne kozmetike, pridelamo sami.

Iz tega se je tudi rodila uspešna ideja, da vse rožne vode, ki jih uporabljamo v kozmetičnih izdelkih in ki jih tudi kot samostojne ponujamo vam, kupcem, pridelamo sami z lastno destilacijo. To pomeni, da našim izdelkom dodajamo zgolj in samo naše rožne vode iz rastlin pridelanih na našem domačem vrtu po postopkih biodinamične pridelave.

Na našo srečo pa ima marsikatera rastlina tudi veliko eteričnega olja in kot stranski produkt pri pridobivanju rožnih vod ustvarjamo tudi eterična olja (sivka, rožmarin, kamilica,…), ki jih prav tako uporabljamo v naših kozmetičnih izdelkih. Nenazadnje pa v naših povsem naravnih kozmetičnih izdelkih najdete tudi macerate (kamilice, korenčka, melise, ognjiča, šentjanževke), ki so prav tako plod dela pridnih rok naših zeliščarjev.

kozmetika-evana__100-naravno

Micelarna vodica – Kozmetika Evana

Ponudba

Naravna aroma kozmetika


Nega Obraza Nega Las Nega Ust Nega Telesa Nega Dlani in Stopal BIO Ličila BIO Dišave Ogled ponudbe

Aromaterapevtske storitve, zdravilske tehnike in delavnice


Aromaterapevtska masaža. Energetska masaža glave. Bioresonančna terapija. Biospektrana terapija. Zaper terapija. Bownova terapija. Metamorfna tehnika. Refleksna masaža stopal in dlani. Umirjanje (sedac...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Micelarna vodica – Kozmetika Evana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Micelarna vodica – Kozmetika Evana
  • Polno ime JERNEJ ŠPANINGER S.P.
  • Davčna številka 16310209 SI16310209
  • Matična številka 6435432000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: