Zobni rentgen Domžale Zdravje

O podjetju

Zobni rentgen Domžale

Zobni rentgen Domžale je bil ustanovljen leta 2015 z namenom nudenja sodobne in tehnološko dovršene digitalne radiološke diagnostike v dentalni medicini. Dejavnost izvajamo v sodobno opremljenem kompleksu z najnovejšimi aparaturami in strokovno ekipo.

Rentgensko slikanje izvaja diplomirana radiološka inženirka, ki je študij zaključila na Zdravstveni fakulteti in opravila tečaj Varstva pred ionizirajočimi sevanji v Izobraževalnem centru za jedrsko tehnologijo Instituta »Jožef Stefan«.

Zobni rentgen Domžale 100

Storitve dentalne rentgenske diagnostike izvajamo na aparatih proizvajalca Instrumentarium. Na aparatu OP 300 Maxio izvajamo slikanje ortopanov in CBCT - jev, intraoralno rentgensko slikanje pa na aparaturi Focus. Aparata nam omogočata visoko kakovostno slikanje z najsodobnejšim programom in minimalno izpostavljenostjo pacienta sevanju.
Rentgenska aparata in njuno delovanje najmanj enkrat letno preveri pooblaščeni izvedenec medicinske fizike iz Zavoda za varstvo pri delu.

Rentgenski posnetki so del medicinske dokumentacije, ki je skrbno vodena in arhivirana v skladu s pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Dokumenti so varno shranjeni na več strežnikih registriranega ponudnika za shranjevanje podatkov v oblaku.

Zobni rentgen Domžale 101

Za rentgensko slikanje se odloči zdravnik ali zobozdravnik pri preventivnih pregledih, ko želi postaviti pravo diagnozo, vzrok bolečine oziroma preveriti uspeh zdravljenja. Za izvedbo slikanja je zato potrebno predložiti napotnico oziroma dokument, ki dokazuje da je pacient na diagnostične preiskave napoten s strani zobozdravnika ali zdravnika.

Posebne priprave za rentgensko slikanje niso potrebne. Pri ženskah je obvezen podatek o morebitni NOSEČNOSTI, saj nosečnic ne slikamo!

Do nas se lahko pripeljete tako z avtom, kot z vlakom. Železniška postaja je oddaljena le 2 minuti hoje od zobnega rentgena.

Zobni rentgen Domžale 102

Nudimo kvalitetne in cenovno ugodne rentgentske storitve v okviru dentalne medicine!
Strokovno usposobljeno in prijazno osebje vas bo pripravilo na poseg, in pomirilo vaše skrbi! Ne odlašajte, kontaktirajte nas še danes!

Za več informacij si oglejte našo spletno stran! Kontaktirate nas lahko preko spletnega obraca ali pa nas kar pokličete!

 

Ponudba in storitve

  • Intraoralno rentgensko slikanje zob
  • ORTOPAN - slikanje celotne čeljusti 
  • CONE BEAM CT- 3D slikanje 

Za več informacij si poglejte našo spletno stran, kjer boste našli tudi cenik vseh naših storitev!

Zobni rentgen Domžale

Ponudba

Intraoralno rentgensko slikanje zob


Pri intraoralnem slikanju se digitalni detektor vstavi v pacientova usta s pomočjo držala. To tehniko uporabljamo, kadar potrebujemo natančno informacijo o določenem zobu oz. o določenem delu zoba. Slikanje traja neka...Ogled ponudbe

ORTOPAN - slikanje celotne čeljusti


Uporablja se kot pregledna slika za prikaz obeh čeljusti s pripadajočimi zobmi, maksilarnih sinusov in čeljustnih sklepov.

Slikanje traja približno 15 sekund, nato se slika računalniško obdela. Sliko ...Ogled ponudbe

CONE BEAM CT- 3D slikanje


CBCT - Cone Beam Computed Tomography je vrsta CT-ja (Computed Tomography - računalniška tomografija). Za pacienta je slikanje s CBCT-jem hitrejše in varnejše, ker ta prejme bistveno manj&scar...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Zobni rentgen Domžale

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Zobni rentgen Domžale
  • Polno ime ZOBNI RENTGEN, druge zdravstvene dejavnosti, Vanja Obojnik s.p.
  • Davčna številka 14197618 SI14197618
  • Matična številka 6979718000
  • Davčni zavezanec Ne