Lantek program Slovenija, program za laserski, vodni razrez Obrt in storitve

O podjetju

Lantek program Slovenija, program za laserski, vodni razrez

LSC TEH storitve in proizvodnja d.o.o., smo podjetje, ki se v osnovi ukvarja z izdelavo kovinskih izdelkov in polizdelkov po željah kupcev. Že od leta 1992 skrbimo za razvoj, konstrukcijo, proizvodnjo in rešitve na področju obdelave pločevin. Od leta 2015 smo generalni distributer za CAD CAM programsko opremo LANTEK za področje Slovenije, Hrvaše ter Bosne in Hercegovine. S pomočjo izkušene in usposobljenje ekipe vam zagotavljamo kakovostne storitve tako na področju razvoja, kot celostnih rešitev ter tehnične podpore in svetovanja na področju IT ter CAD/CAM storitev. Pri dosedanjem delu smo si nabrali že veliko izkušenj in zadovoljnih strank. Zaupajo nam veliki kot tudi majhni, zaupajte nam tudi vi!

LANTEK, CAD/CAM programski paket za programiranje razreza pločevin ter profilov

lantek 100

Lantek Expert je napredna CAD/CAM programska oprema, zasnovana za avtomatsko CNC programiranje strojev za razrez pločevine.

Lantek Workshop je družina produktov Lantek, namenjena podjetjem, ki želijo pridobiti celovito in konkurenčno rešitev za vodenje in optimizacijo njihovih proizvodnih procesov ter nadzor vseh procesov v realnem času.

Dobra tehnična podpora, ki jo zagotavljajo naši strokovnjaki je lahko ključnega pomena za vaše tekoče in učinkovito delo. Ne gre samo za poznavanje programske opreme. Naša ekipa vam pomaga z nasveti primeri dobre prakse, tehnološkimi rešitvami…

Lantek Flex3d je fleksibilna 3D CAD/CAM programska oprema, v celoti zasnovana v našem podjetju in namenjena avtomatskemu CNC programiranju 3D strojev za razrez cevi, profilov in pločevine.

Pod imenom REPLICA je podjetje Lantek razvilo družino integriranih orodij za povišanje produktivnosti, s katerim imajo podjetja poln nadzor nad poslovanjem, hkrati pa pospešijo reševanje reklamacij, če do njih pride.

V primeru tehnične napake, nam pošljite prijavo o napaki in potrudili se bomo, da vam naša usposobljena tehnična ekipa pomagala v najkrajšem možnem času.
 

 

POTREBUJETE CELOSTNE REŠITVE NA PODROČJU KOVINE IN KOVINSKIH IZDELKOV?

LSC TEH storitve in proizvodnja d.o.o., smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte kontaktirajte nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in našli najboljšo rešitev za vas!

Nudimo vam:

 • razrez vseh vrst materialov
 • krivljenje pločevine
 • varjenje
 • brušenje
 • CNC rezkanje
 • CNC struženje
 • površinska zaščita

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani.

Lantek program Slovenija, program za laserski, vodni razrez

Ponudba

LANTEK Sheet metal solution


Lantek je CAD/CAM programska oprema za programiranje strojev za razrez kot so: laserski razrez, plazemski razrez, vodni razrez, plamenski razrez, prebijalke ter strojev za 3D rezanje kot so cevni lase...Ogled ponudbe

Krivljenje pločevine


Na sodobnih CNC krivilnih strojih vam nudimo krivljenje pločevine z natančnostjo +-0,1mm.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte ost...Ogled ponudbe

Varjenje


S pomočjo MIG/MAG in TIG postopki ter sodobnih vpenjalnih miz vam nudimo varjenje kovinskih, INOX, aluminijastih in titan izdelkov.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ...Ogled ponudbe

Brušenje


S pomočjo tračnih in kolutnih brusilnih strojev vam izdelek pripravimo za nadaljno obdelavo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte ...Ogled ponudbe

CNC rezkanje


Na sodobnih CNC rezkalnih strojih vam nudimo rezkanje najzahtevnejših oblik. Vsi stroji so programirani s SolidCAM in Mastercam programsko opremo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko s...Ogled ponudbe

CNC struženje


Na sodobnih CNC stružnicah z gnanimi orodji vam izdelamo najrazličnejše stružene kose.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte...Ogled ponudbe

Površinska zaščita


Izdelke vam lahko površinsko zaščitimo z raznimi postopki (mokro lakiranje, prašno lakiranje, vroče in hladno cinkanje, eloksiranje, nikljanje, bruniranje…)

Za vse dodatne informa...Ogled ponudbe

Razrez


Na sodobnih CNC rezalnih strojih vam nudimo razrez vseh vrst materiala.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte ostale naše po...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Lantek program Slovenija, program za laserski, vodni razrez

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Lantek program Slovenija, program za laserski, vodni razrez
 • Polno ime LSC TEH storitve in proizvodnja d.o.o.
 • Davčna številka 16800869 SI16800869
 • Matična številka 5570441000
 • Davčni zavezanec Da