Indigo - naravna energijska pijača Trgovina

O podjetju

Indigo - naravna energijska pijača

Podjetje JEKLO IMPORT-EXPORT d.o.o. se ukvarja s prodajo na debelo naravne energijske pijače INDIGO, ki poveča energijo in izboljša zdravje. Za več informacij nas pokličite na: 041 635 550 ali pišite na: beno.zupan@gmail.com.

INDIGO je popolnoma naraven napitek, ki vsebuje 31 sestavin, ki dajejo dolgotrajno energijo. Je enostaven za uporabo: odpri, zmešaj z vodo in popij.

Indigo - naravna energijska pijača1

Indigo, naravna energijska pijača vsebuje:

  • izvleček ginsenga
  • mešanico Polyphenol-C™ podjetja ENI
  • izvleček rožnega korena
  • izvleček Gvarane, izvleček zelenega čaja
  • Spirulino

Gvarana je rastlina, ki učinkovito pomaga pri ohranitvi nivoja energije čez dan. Poleg tega izboljša izgorevanje maščob, koncentracijo, spomin, dviguje libido itd. Gvarana je ena izmed 31 sestavin, ki so v INDIGU.

Indigo - naravna energijska pijača 2INDIGO vsebuje tudi sadje, super sadje in zelišča. Popolna kombinacija, ki je polna vitaminov, mineralov, antioksidantov in aminokislin. INDIGO vsebuje vitamine B6, B12 in C, ki prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, sproščanju energije pri presnovi in povečanju koncentracije.

Primeren je za vsakodnevno uživanje. Začnite vsak dan polni energije in pripravljeni na nove uspehe. S pitjem INDIGA bo vaše telo bolje delovalo.

Težava z večino energijskih pijač, ki jih najdemo na tržišču je, da vsebujejo velike količine sladkorja. INDIGO vsebuje 0g sladkorja, ker je sladkan s Stevio.

INDIGO zmešamo v 0,2l do 1l hladne ali mlačne vode in že je pripravljen.

Indigo - naravna energijska pijača 3

Sestavine naravne energijske pijače INDIGO:

Sok rdeče pese, aroma, jagoda, sredstvo za zgoščanje: maltitol, stabilizator: akacijev gumi, izvleček zelenega čaja (Camelia sinensis L. Kuntze), spirulina (Arthrospira platensis), izvleček guarane (Paullinia Cupana Kunth), sredstvo za kisanje: askorbinska kislina, borovnica (Vaccinium myrtillus L), Polyphenol-C (izvlečki, mešanica: vitamina C, (kalcijev askorbat), grozdja (Vitis vinifera L), borovnice (Vaccinium myrtillus L), brusnice (Vaccinium macrocarpon L),robidnice (Rubus laciniatus L), malin (Rubus idaeus L), jagode (Fragaria x ananassa), izvleček acerole (Malpighia punicfolia A. L), l-karnitin (l-karnitin-l-tartrat), l-tavrin, sladilo: steviol glikozidi, izvleček stevije, izvleček jagode, acai (Euterpe Oleracea L), stabilizator: citrusov pektin, l-lizin, izvleček ginsenga (Panax ginseng C.A. Meyer), rožni koren (Rhodiola rosea L), l-arginin, niacin (nikotinamid), l-glutamin, l-glicin, l-izolevcin, l-levcin, l-tirozin, l-valin, folna kislina.

Indigo, naravna energijska pijača - JEKLO IMPORT-EXPORT d.o.o., Radovljica

Indigo - naravna energijska pijača

Ponudba

Naravna energijska pijača INDIGO


INDIGO je popolnoma naraven napitek, ki vsebuje 31 sestavin, ki dajejo dolgotrajno energijo. Je enostaven za uporabo; odpri, zmešaj z vodo in popij.

Indigo, naravna energijska pijača ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Indigo - naravna energijska pijača

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Indigo - naravna energijska pijača
  • Polno ime JEKLO IMPORT-EXPORT d.o.o., Radovljica
  • Davčna številka 47332239 SI47332239
  • Matična številka 5534135000
  • Davčni zavezanec Da