Talno ogrevanje na 12 voltov Trgovina

O podjetju

Talno ogrevanje na 12 voltov

Podjetje JEKLO IMPORT-EXPORT d.o.o., Radovljica se ukvarja z veleprodajo najnovejše tehnologije s področja ogrevalne tehnike in ogrevalnih rešitev. Ogrevalni sistem i:eco deluje z ogrevalnim telesom narejenim iz zaščitenih aluminijastih trakov.

Talno in stensko ogrevanje na 12V i:eco je primerno za ogrevanje stanovanjskih objektov, gospodarskih objektov, zunanjih površin in mobilnih enot.

Odlikujejo ga ekonomičnost in enostavna namestitev in priklop. Začetna investicija je nizka, strošek vzdrževanja pa zanemarljiv. Ima dolgo življenjsko dobo in zelo visok izkoristek energije - do 99%. Z namestitvijo i:eco sistema za ogrevanje lahko prihranite do 10% stanovanjskega prostora. Izvedba je lahko talna, stenska, stropna ali kombinirana. Grelne trakove je mogoče namestiti pod estrih, nad estrih ali na obstoječe talne ali stenske obloge. Priklop se enostavno izvede na električno omrežje, direktno na alternativne vire energije ali na akumulator.

Z uporabo sistema si boste zagotovili vrhunsko udobje in povečali varnost in higieno v prostoru.

Za ogrevanje ne potrebujete več dimnika, kurilnic in cistern. Sistem za ogrevanje i:eco ne povzroča negativnih vplivov na talne obloge, ne povzroča kroženja prahu in drugih alergenov in ne povzroča motečega hrupa ali vonjav.

Z minimalno investicijo si lahko zagotovite manjše stroške ogrevanja ob uživanju v nadstandardnem ugodju.

Centralni in daljinski sistemi ogrevanja imajo svoje pomanjkljivosti, zato je sistem i:eco odličen, ko nas v ogretem prostoru zebe v noge, nas zebe izven ogrevalne sezone, ko si želimo enakomernejše razporeditve toplote v prostoru, ko v toplejših zimskih dneh potrebujemo sistem, ki sam uravnava ogrevanje in ko želimo zmanjšati število ali velikost radiatorjev v prostoru.

Talno ogrevanje na 12 voltov 01

Selektivno ogrevanje tal

Na pohodnih, delovnih in bivalnih površinah inštaliramo 50 – 60W/m2 specifične moči. Na ta način, poleg pravilnega temperaturnega profila, na teh površinah dobimo še skoraj idealno temperaturo tal.
 
Sistem deluje tudi ko daljinski (toplarne) in centralni sistemi mirujejo.
 
Povprečna moč paralelnega sistema znaša 25 – 30W/m2 neto površine objekta. Za toliko lahko razbremenimo radiatorje in jim posledično znižamo delovno temperaturo.
Sistem i:eco spada med lokalna ogrevanja za katera je značilna trenutna regulacija in delovanje brez izgub pri prenosu energije. Zato je zelo racionalen tudi v obdobju toplejših zimskih dni.
 
Dodana toplotna moč omogoča zmanjšanje velikosti ali števila radiatorjev.
Prihranjeni prostor na zunanjih stenah lahko izkoristimo za pridobitev svetlobe ali pridobimo prostor za več kosov pohištva.
 

Ekonomičnost

Stroški začetne investicije
Začetna investicija je nizka, ker sistem ne potrebuje dimnika, kurilnice niti cistern. Prihranek stanovanjske površine znaša 10%.

Izkoristek toplotne energije
Izkoristek toplotne energije je maksimalen (99%), saj ima sistem pravilen temperaturni profil izjemno nizek temperaturni režim in trenutno regulacijo.

Cena energenta
Elektrika ni najcenejši energent (cena se giblje med ceno zemeljskega plina in kurilnega olja), vendar so njene prednosti visok izkoristek, zanesljivost dobave in elegantna uporaba: brez hrupa, umazanije in vonjav.

Stroški rednega vzdrževanja
Sistem ne potrebuje rednega vzdrževanja, zato boste prihranili vsakoletne stroške vzdrževanja kotla, dimnika, cistern in ogrevalnih teles.

Stroški izrednega vzdrževanja
Sistem deluje preprosto in zanesljivo, zato so morebitna popravila redka in niso draga.

Trajnost
Predvidena življenjska doba transformatorjev je več kot 50 let, ogrevalnih trakov pa več kot 100 let.

Talno ogrevanje na 12 voltov

Ponudba

Talno in stensko ogrevanje na 12V i:eco


Tehnični podatki:

Ogrevalno telo: izolirani AL trakovi (debelina 0,25mm) Velikost ogrevalnega telesa: do 80% površine tal Specifična moč: 50 – 100 W/m2, kopalnice do 140W/m2...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Talno ogrevanje na 12 voltov

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Talno ogrevanje na 12 voltov
  • Polno ime JEKLO IMPORT-EXPORT d.o.o., Radovljica
  • Davčna številka 47332239 SI47332239
  • Matična številka 5534135000
  • Davčni zavezanec Da