Kamp Menina, Rečica ob Savinji Turizem

O podjetju

Kamp Menina ob Savinji se nahaja na odlični lokaciji za kamp.

Stran od prometa in cest, tik ob čisti Alpski reki Savinji, z veliko gozda povsod okoli in s svojim jezerom. Torej, plavanje, vodni športi in ribolov so na voljo v kampu samem. Topla srca zaposlenih in prijetno vsespološno vzdušje, dajejo kampu Menina prijazno in osebno noto, zaradi česar bodo vaše počitnice popolne in nepozabne. Tik ob kampu je tudi športni park z vsemi vrstami športnih igrišč, ob jezeru pa nudimo mesta za masažo in savno.

Za otroke imamo lastno Indijanska vas; Kokopeli! Dobrodošli v tem malem raju in izkoristite vaše počitnice čim bolj aktivno!

Ponudba Kampa Menina:

  • gurmanska ponudba
  • nastanitev
  • aktivnosti (voda, gore, wellness, izleti, ...)

Gospod. Jure Kolenc in gospodična. Katja Cafuta sta se odločila obnoviti turizem v Zgornji Savinjski dolini, zato sta kupila in obnovila star kamp, ki ga od 1.7.2000 vodita zelo uspešno. Vanj sta vložila veliko truda in osebno noto, da zadovoljuita svoje goste in skrbita da je kamp v tip top formi, obiskovalcem nudita nepozabne počitnice v čarobni in lepi dolini reke Savinje.
Izven visoke sezone Jure Kolenc posveča svoj čas študiju ortopedije in turizma. Ponuja tudi masaže rednim strankam ter in športnim klubom. Katja je z diplomo dokončala študij hortikulture leta 2009, s čemer je postala najpametnejši član ekipe Menina in je odgovorna za cvetlične aranžmaje ter vrtove po kampu. Prevzela pa je tudi vodenje restavracije v kampu 2012. Oba sta zelo odprti osebi, ki vedno iščeta nove stike z ljudmi ter uživata v pogovorih ob dobrem kozarcu slovenskega vina.

Če si želite mirnega oddiha v objemu prijetne narave vabljeni v Kamp Menina - Rečica ob Savinji!

 

Kamp Menina, Rečica ob Savinji

Ponudba

Restavracija


Restavracija v kampu je zelo koristna in smo tudi zelo veseli, da jo imamo. Nudimo vse vrste menijev lokalnih jedi kot so; Žlinkrofi, Štruklji, Štrudelj, golaž, postrvi… Seznam sicer ni zelo dolg,...Ogled ponudbe

Nastanitve


PARCELE

Kamp Menina je velik 8ha in ima 200 parcel. Vse so opremljene z elektriko in so blizu vodnih točk. Toalete so blizu, površina je travnata, delno sončna delno senčna. Kamp se nah...Ogled ponudbe

Aktivnosti


V Kampu Menina vam ponujamo ogromno možnosti za izvajanje različnih aktivnosti.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kamp Menina, Rečica ob Savinji

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Kamp Menina, Rečica ob Savinji
  • Polno ime KAMP MENINA, upravljanje kampov in turizem, d.o.o.
  • Davčna številka 18765416 SI18765416
  • Matična številka 1722654000
  • Davčni zavezanec Da