Zasnova - gradbeni biro, Ribnica Gradbeništvo

O podjetju

Zgodba podjetja ZASNOVA-gradbeni biro, Lovšin Tone s.p. Ribnica/Dol. Začne v letu 1994, ko smo krenili na samostojno pot načrtovanja, svetovanja in izvajanje nadzora pri gradnji gradbenih objektov. Z projektiranjem manjših objektov, vodenjem projektov in nadzori pri gradnji smo se ukvarjali tudi pred tem, tako da imamo s tega področja večletne izkušnje.

Usmerili smo se v projektiranje različnih objektov visokogradnje v skladu z Zakonom o graditvi objektov, za potrebe različnih investitorjev. Tako projektiramo stavbe za potrebe kmetijstva, industrijske objekte, poslovne in stanovanjske objekte. Ker moraš biti v provinci univerzalen projektiramo tudi inženirske objekte, kot so manjši premostitveni objekti, oporne konstrukcije, ceste,  ter nekatere  objekte komunalne infrastrukture kot so kanalizacije, odvodnjavanja, športna igrišča ipd.. S svojimi strokovnjaki ali s priložnostno sestavljenim timom strokovnjakov obvladamo in izdelamo projektno dokumentacijo vseh strok. Torej na enem mestu lahko dobite kompletno storitev s področja projektiranja gradbenih objektov.

V uvodu omenjen nadzor nad izvedbo predstavlja nadziranje gradnje v skladu z Zakonom o graditvi objektov za enostavne, manj zahtevne in zahtevne objekte, strokovno vodstvo pri gradnji, z gradbenim poslovanjem ter svetovanjem. Sem sodijo razne kontrole, spremljanje gradnje, primopredaje ter sodelovanje pri pridobitvi uporabnega dovoljenja za objekt.

Naše reference kažejo na zaupanje investitorjev, ki smo ga pridobili s korektno opravljenimi storitvami. Za cilj smo si zadali predvsem korekten in spoštljiv odnos do naročnika, izvajalcev ter vseh ostalih udeležencev pri gradnji ter strokovno usposobljenost, kar lahko dosegamo z pridobljenimi izkušnjami in stalnim dopolnilnim izobraževanjem s področja graditve.


Celovito obdelavo projektov nam poleg svinčnika, ravnila, kalkulatorja omogočajo tudi sodobna programska orodja (produkti AUTODESK) ter programska orodja za izračun konstrukcij (RADIMPEX, AMSES, POZ4) , katera skušamo stalno posodabljati.

Zasnova - gradbeni biro, Ribnica

Ponudba

Projektiranje


Projektiramo objekte visokih gradenj (stanovanjski objekti, poslovni objekti, kmetijski objekti, industrijski objekti), premostitvene objekte in podporne konstrukcije (mostovi, viadukti, oporni zidovi) ter tudi nekate...Ogled ponudbe

Nadzor


Za izvajanje aktivnosti nadzora nad gradnjo objektov imamo strokovno usposobljen kader. Kot odgovorni nadzornik za gradbeno – obrtniška dela nastopa Tone LOVŠIN dipl.inž. gradb., ki je tudi vodja p...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Zasnova - gradbeni biro, Ribnica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Zasnova - gradbeni biro, Ribnica
  • Polno ime Zasnova - gradbeni biro Lovšin Tone s.p.
  • Davčna številka 16715659 SI16715659
  • Matična številka 5943378000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: