Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje Spletne trgovine

O podjetju

Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje

Kmetija Pertoci (Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje) se nahaja v vasi Šalovci na Goričkem, v gričevnatem delu Prekmurja. Družinsko kmečko tradicijo kot mladi prevzemnik nadaljujem Robert, ki sem se usmeril predvsem v pridelavo različnih olj iz pridelkov, ki zrastejo na naravni neokrnjeni zemlji Goričkega. Večino pridelkov predstavljajo buče in konoplja, iz katerih stiskamo olje. V zadnjem času uveljavljamo blagovno znamko »Kutoš«, ki predstavlja naše izdelke lokalnega izvora iz neokrnjene zemlje šalovskega polja na Goričkem.

NUDIMO VAM KVALITETNO IN DOMAČE OLJE!

Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje 100

Orehovo olje
Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje 101Orehovo olje je tako dragoceno, da ga nekateri imenujejo "tekoče zlato". Izredno bogato je z omega 3 maščobnimi kislinami, ki so esencialnega pomena za telo. Je izvrsten dodatek za preliv solat, žitnih jedi in tudi jutranjih kosmičev z jogurtom. Še posebej je zdravo jutranjo žvrkljanje. Ta naravni balzam in ga lahko uživamo tri krat po žličko na dan. Uživanje orehovega olja je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju. Deluje na vse kisline tako jih najprej nevtralizira, če blokira kisline (jeter, žolča ), zavira prebavo in telo dobi iz hrane samo uporabne snovi: vitamine, minerale, esencialne aminokisline, ki so v živih beljakovinah in orehovem olju samem.

Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje 102Bučno olje
Bučno olje je začimba, pomembno živilo in hkrati zdravilo. Je lahko prebavljivo, okusno in pomeni obogatitev polnovredne prehrane. Kvalitetno bučno olje prepoznamo po njegovi gosti viskoznosti, temno zeleni barvi in blagem okusu po orehih. Bučno olje je dober vir esencialnih nenasičenih maščobnih kislin, ki jih organizem potrebuje za normalno rast, razvoj in reprodukcijo. Uporablja se za masažo pri glavobolih, bolečinah v hrbtu, revmatskih težavah ter pri vnetih in bolečih mišicah. Redno uživanje bučnega olja blagodejno deluje na kožo, krepi zobe, kosti in lase.

Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje PrekmurjeKonopljino olje
Konopljino olje je proizvod čudodelne rastline, zaradi česar tudi njemu pripisujejo številne pozitivne lastnosti in učinke na človeško telo in organizem. Zaradi svoje ugodne sestave uporaba konopljinega olja pozitivno vpliva na omejevanje neprijetnih učinkov predmenstrualnega sindroma, na preprečevanje bolezni srca in ožilja, kot tudi na odpravljanje težav in bolečin, ki se pojavljajo zaradi rakavih obolenj, shizofrenije ali multiple skleroze. Konopljino olje ima izrazit, a prijeten oreškast okus in ga lahko v kuhinji uporabljamo za razne hladne jedi, torej solate, polivke, hladne omake, namaze ter tudi za tople jedi, ki ne zahtevajo visokih temperatur. 

 

Ne odlašajte, pomagjte si sami! Obiščite našo spletno trgovino ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri izdelka.

Ponudba in storitve

NUDIMO VAM KVALITETNO IN DOMAČE OLJE!

Klasično stiskano Bučno olje

Hladno stiskano Orehovo olje

Hladno stiskano Konopljino olje

Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje

Ponudba

Orehovo olje


Orehovo olje (darilna embalaža) 0,1l - hladno stiskano Orehovo olje (steklena embalaža) 0.5l - hladno stiskano Orehovo olje (steklena embalaža) 0,1l - hladno stiskano Orehovo olje (steklena ...Ogled ponudbe

Bučno olje


Bučno olje 0,25l (steklena embalaža) – klasično stiskano Bučno olje 0,5l (steklena embalaža) – klasično stiskano Bučno olje 1l (plastična embalaža) – klasično stiskano Bučn...Ogled ponudbe

Konopljino olje


Konopljino olje 0,1l (steklena embalaža) – hladno stiskano Konopljino olje 0,1l - darilna embalaža – hladno stiskano Konopljino olje 0,25l (steklena embalaža) – hladno stiskano ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Bučno olje, konopljino olje, orehovo olje Prekmurje
  • Polno ime Kmetija Petroci, Robert Petroci
  • Davčna številka 51385945 SI51385945
  • Matična številka 2401363000
  • Davčni zavezanec Da