Polaganje keramike zahtevnejših formatov in debelin Gradbeništvo

O podjetju

Polaganje keramike zahtevnejših formatov in debelin

Kamini Nikšič s.p. smo podjetje, ki se ukvarja z polaganjem keramike zahtevnjših formatov in debelin (60x120, 100x300cm), montažo kaminov, ter splošnimi gradbenimi deli. Za vas zmontiramo kaminske vložke, obzidamo kamin, po želji stranke položimo ploščice raznih barv in velikosti, ter se potrudimo, da je stranka vedno zadovoljna z nami, kakor tudi z našo izvedbo dela. Jamčimo vam strokovno in kakovosto opravljeno delo.

Našim kupcem želimo ponuditi izdelke visoke kakovosti, ki jih zahtevajo najzahtevnejši predpisi. Stalne inovacije, raziskave kakovosti, naprednost pri razvijanju so cilji ki usmerjajo delo v našem podjetju. Naši izdelki so namenjeni naročnikom z nadstandardnimi željami. Zato sodelujemo z raznimi dobavitelji (Kamini Kočevar d.o.o., Romet d.o.o., Zato d.o.o., Ths d.o.o, Mavi d.o.o., Imo d.o.o.), ki poskrbijo za najkvalitetnejše materiale, ki jih uporabljamo pri svojem delu.

Polaganje keramike zahtevnjših formatov in debelin 100

 

 

 

 

 

KAMINI IN PEČI

Kurišče v vašem domu je investicija v kakovostno bivanje, toploto in udobje. Ne veste katera peč, kamin je za vas? Brez skrbi, mi vam bomo pomagali z nasveti ter se potrudili izbrati najboljšo rešitev za vas. Vgradili vam bomo peč ali kamin, v bivalnem prostoru ali na vrtu, po vaših željah. V naši ponudbi si lahko preberete več o možnostih in izbiri peči, kaminov in žarov.

Polaganje keramike zahtevnjših formatov in debelin 101

POLAGANJE KERAMIKE ZAHTEVNEJŠIH FORMATOV IN DEBELIN

V zadnjih letih se je zelo povečal trend izbire večjih formatov keramike tudi na zunanjih površinah. Tudi mi smo v času z korakom, zato vam nudimo veliko izbiro kakovostnih materialov keramike za notranje in zunanje površine. Delo opravimo strokovno in natančno, v skladu z vašimi potrebami in željami. Podrobnosti najdete v rubriki ponudba.

OSTALA GRADBENA DELA

Ukvarjamo se tudi z vsemi ostalimi gradbenimi deli, zato smo pravi naslov za vsa zidarska dela. Sezidamo vam hišo, obnovimo stanovanje, hidroizoliramo stene, betoniramo stopnice in še veliko več. Za podrobnejše informacije si poglejte našo ponudbo, ali pa nas preprosto samo pokličite.

Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

Ponudba in storitve

  • Kamini - montaža in vgradnja kaminov, peči, vrtnih žarov,...
  • Keramičarstvo - polaganje keramičnih ploščic, granitogres po hiši, polaganje naravnega kamna,...
  • Zidarska dela - hiša, kamnita stena, strop s stropnimi nosilci,...
  • Gradbena dela - prenova stanovanja, novogradnja hiše, kamnita škarpa,..

Polaganje keramike zahtevnejših formatov in debelin

Ponudba

Kamini in peči


Montiramo: Samostojni kamini na plin, kaminski vložki za drva, kamini na pelete, okrasni kamini, kamini na topli zrak, kamini na sevanje, kamini z ogrevanjem vode.

Ogled ponudbe

Keramika


Izvajamo: Polaganje keramičnih ploščic, talne ploščice, granitogres po hiši, polaganje naravnega kamna, keramika zunanja terasa, polaganje ploščic na balkonu, fugiranje keramike, stopnice k...Ogled ponudbe

Zidarska dela


Zidamo: Hiša, kamnita stena, strop s stropnimi nosilci, peč, pozidava kleti.

Ogled ponudbe

Gradbena dela


Izvedemo: Prenova stanovanja, novogradnja hiše, kamnita škarpa, rušitev stene, betoniranje stopnic, vkopana klet, plošča za hišo, hidroizolacija stene.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Polaganje keramike zahtevnejših formatov in debelin

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Polaganje keramike zahtevnejših formatov in debelin
  • Polno ime KAMINI NIKŠIĆ, montaža kaminov, keramičarstvo in splošna zidarska dela, d.o.o.
  • Davčna številka 20282095 SI20282095
  • Matična številka 6514464000
  • Davčni zavezanec Da