Sobe in apartma Leban, Šempas - Goriška Turizem

O podjetju

Pot, ki se skozi čas in prostor povezuje v »Deželo skladnih energij« in jo zaznamujejo mir, lepota narave in kulturne dediščine, vas popelje prav k nam, v moderno obnovljeno 130 let staro domačijo.

Med vinogradi, sadovnjaki in gozdom Turjak lahko s popotno palico ali kolesom doživite spokojnost narave, spoznate njen rastlinski svet in številne gozdne živali ter obiščete okoliške kraje, ki so zaznamovani od turških vpadov, zasedbe Napoleonove vojske, soške fronte, starodavnih cerkva in gradov.

Ob bližnjem jezeru Vogršček se boste sprehodili in se predali številnim vodnim športom, obiskali konjušnico ali se povzpeli na Trnovsko planoto in se prepustili padalskim užitkom.

Sobe in apartma Leban v Šempasu - Goriška ponuja brezplačen brezžični internet in brezplačno zasebno parkirišče.

Sobe vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom in lastno kopalnico s kadjo ali prho, z brezplačnimi izdelki za osebno nego ter s sušilcem za lase. Določene sobe nudijo še predel s sedežno garnituro, kjer lahko uživate po napornem dnevu, ob pogledu na gore ali vrt pa se lahko sprostite ob skodelici kave.

Na razpolago je brezplačna storitev prevoza.

V gostišču lahko najamete kolesa, okolica pa je priljubljena za pohodništvo. Trst je 31 km stran, do Portoroža je 47 km, najbližje letališče Portorož pa je oddaljeno 51 km. 

Vabljeni v sobe in apartma Leban, Šempas - Goriška!

Sobe in apartma Leban, Šempas - Goriška

Ponudba

Sobe


V moderno opremljeni 130 let stari vili na podeželju in v neokrnjeni naravi, le nekaj kilometrov od centra Nove Gorice in Gorice v Italiji, vam nudimo sobe: 2/2 in 1/3.

Ogled ponudbe

Opremljenost sob


Vse sobe so opremljene z lastnimi kopalnicami, klimo, mini barom, SAT in internetom.

Ogled ponudbe

Zakaj izbrati nas?


na deželi povsem mirna lega samopostrežni zajtrk družinam prijazno popust za otroke otroško igrišče ponudba prostega časa za otroke parkirišče dvoposteljna večposteljna WC tu...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Sobe in apartma Leban, Šempas - Goriška

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Sobe in apartma Leban, Šempas - Goriška
  • Polno ime TEA LEBAN - SOBODAJALKA
  • Davčna številka 41346963 SI41346963
  • Matična številka 1495755000
  • Davčni zavezanec Da