Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil Oblačila in obutev

O podjetju

Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil

Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil 100Sem Barbara Gašperlin diplomirana inženirka fizike, pred štirimi leti sem se odločila, da službo zamenjam za svoj hobi, hobi pa spremenim v svojo službo. Nastala je Barbina šivalnicaŠivanje otroških oblačilšportnih oblačiludobnih oblačil in cenovno dostopnih oblačil je moja strast. Od nekdaj rada delam z rokami, in sicer najraje s šivanko, sukancem in šivalnim strojem.

V Barbini šivalnici nastajajo barvita oblačila. To so oblačila za otroke in odrasle. Vsa oblačila so izdelana skrbno in iz kakovostnega materiala. Večinoma na izdelujem oblačil v istih kombinacijah in delam na izvirnosti, detajlih in neponovljivih izdelkih. Pri meni tako lahko dobite podobna oblačila, popolnoma enakih pa ne. Le tako je lahko vsako oblačilo posebno in edinstveno.

Šivam igriva, pisana, domiselna, samosvoja otroška oblačila, pustne kostume, ženska oblačila, oblačila za nosečnice,...še in še... Moje izdelke lahko pogledate pod ponudbo, lahko pa mi tudi sledite na Facebook strani, kjer sem tudi zelo aktivna. Oblačila pa lahko tudi kupite v nekaterih spletnih trgovinah (Malčkov svet in Minikopona trgovina) in butikih (v Zrečah v prodajni galeriji Unikatni nakit KOPOS).

 

Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil 101

Želite edinstveno oblačilo za vas in vaše otroke? Naravne in koži prijazne materiale? Se bliža poseben dogodek in vi potrebujete udobno, a vendar še vedno unikatno oblačilo?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, sem pravi naslov za vas. Nikar ne odlašajte, kontaktirajte me že zdaj!
Z veseljem vam bom svetovala pri izbiri modela oblačila, barve, ki vam najbolj pristaja in tudi najbolj udobnega materiala v katerm se boste vedno odlično počutili.

Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil 102

Pošljite povpraševanje, email ali pa me kar preprosto pokličite in vse se bomo dogovorili! Vse kontaktne informacije dobite na naši spletni strani.

Ponudba in storitve

Šivanje igrivih, pisanih, domiselnih, samosvojih otroških oblačil, pustnih kostumov, ženskih oblačil, oblačil za nosečnice, ... in še in še ... v galeriji se najde veliko zanimivih stvari poglejte, vprašajte, naročite, pišite na mejl ali pokličite!

Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil

Ponudba

Puloverji, jopice za velike


Puloverji in jopice za velike punce in velike fante, moderni kroji, udobni materiali..

Ogled ponudbe

Ženske majice, topi, tunike


Ženske majice, topi, tunike..moderni kroji, udobni materiali..velika izbira, za vsak okus se bo nekaj našlo.

Ogled ponudbe

Kompleti, kombinacije


Kompleti, kombinacije otroških oblačil (npr: zgornji in spodnji del trenerke, bodi, majčka)..moderni kroji, udobni materiali..

Ogled ponudbe

Puloverji, jopice


Puloverji,  jopice..za fante in za punce..moderni kroji, udobni materiali..

Ogled ponudbe

Baggice


Baggice za velike in male, fante in punce..moderni kroji, udobni materiali..

Ogled ponudbe

Trenirke


Trenirke za fantke in punčke, pisanih barv, različnih motivov..moderni kroji, udobni materiali..da se bo vaš otrok najboljše počutil v svojih najljubših oblačilih.

Ogled ponudbe

Oblačila za odrasle


Obleke športne in bolj formalne, bagice, trenirke, hlače, poluoverji in še marsikaj..ne samo za otroke, tudi za odrasle..moderni kroji, udobni materiali..

Ogled ponudbe

Ostalo


Otroške torbe in ruzaki, toaletke za otroke, kravate in srajčke, kapice takšne in drugačne, slinčki, bodiji, brezrokavniki, jaknice, pižamice in spalne vreče..vse po vašem okusu in unikatno nareje...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Šivanje otroških oblačil, športnih oblačil, udobnih oblačil
  • Polno ime Barba - šiviljstvo in storitve, Barbara Gašperlin s.p.
  • Davčna številka 40331423 SI40331423
  • Matična številka 6146899000
  • Davčni zavezanec Ne