Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu Trgovina

O podjetju

Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu

A-Les Dom Kuhinj

ZIMSKA AKCIJA DO 60% POPUSTA  NA VSE NAŠE STORITVE

Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu, nemške kuhinje, ... vse to in še več vam nudi podjetje Dom Kuhinj A-les d.o.o.!

Vrhunske kuhinje – prenova in načrtovanje kuhinje

Včasih ne vemo, kaj bi radi, in zato potrebujemo pomoč nekoga, da nam najde odgovore. Naši mojstri iz A-lesa lahko pridejo na vaš dom ter vam pomagajo najti pot do vaše vrhunske kuhinje. Uporabljamo namreč 3D program, s pomočjo katerega vam bomo prikazali načrtovani prostor, zapolnjen z izbranimi elementi iz našega programa. Kuhinjo prilagodimo po merah prostora – za naše cenjene stranke najdemo rešitve tudi za manjše prostore ali prostore nadstandardnih oblik. Morda pa točno veste, česa si želite, a tega ne znate ubesediti. Pri oblikovanju in izdelavi nas zato vodi naše osnovno načelo, to je prilagodljivost željam naših kupcev ter poudarjena skrb za kvaliteto pohištva. Naši oblikovalci so v prvi vrsti svetovalci. Prisluhnejo vam in vaše želje upoštevajo pri zasnovi popolne sodobne  kuhinje po vašem okusu. Naj bo načrtovanje kuhinje kreativni proces in »naloga« ki se je bomo skupaj z vami lotili z veseljem. Opcija je tudi: namesto nove, prenova kuhinje.

Vrhunske nemške kuhinje

Vrhunske sodobne nemške kuhinje  lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Omogočamo vam akcije, popuste in odprodajo kuhinjske opreme. Nemške kuhinje  so prepoznavne po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij.Nemške kuhinje vedno prepoznajo potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustrežejo.

Nemške kuhinje vedno na prvo mesto dajejo kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Vrhunske nemške kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem dizajnu, s pomočjo katerega lahko kot vaš načrtovalec kuhinje vedno najdemo edinstvene rešitve, kar pomeni, da vašo sanjsko kuhinjo narišemo do milimetra natančno. Vrhunske nemške kuhinje so pojem čiste kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje… V srcu vašega doma, vaši kuhinji.

Vrhunske kuhinje po naročilu

Naše vrhunske kuhinje po naročilu so enostavnih linij in se dobro vključujejo  v moderne, a tudi bolj klasične koncepte opremljanja. Naše sodobne vrhunske kuhinje vas nagovarjajo, da jih obogatite z dodatki po vaši izbiri – posebno obdelanim steklom, inox ali alu dodatki, izbranimi ročaji ali zgolj z vam ljubo dekorativno keramiko. Na videz enostavna kuhinje, a v resnici bogate in tople. Njihovo zgodbo zaokrožijo skrbno izbrani ročaji in stekla v vitrinah. Pestrost izbire, izvirna oblika nape, različne kombinacije klasičnih ali elementov z dvižnimi vrati ter ravnih ali zaokroženih polic nam omogočajo, da vrhunske kuhinje iz naše ponudbe prilagodimo vsem prostorom.

V našo raznoliko ponudbo torej spadajo vrhunske kuhinje in jedilnice, ravno tako moderne sedežne garniture, nudimo tudi pohištvo za spalnice.

Ponudba podjetja A-les d.o.o.:

 • vrhnuske moderne kuhinje po meri
 • vrhunske jedilnie
 • moderne sedežne garniture
 • keramika
 • parket
 • laminat
 • notranja masivna vrata
 • notranja pvc vrata
 • masivna okna
 • vgradne omare

Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu 101

Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu

Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu

Ponudba

Keramika


Bistvo doma je, da se v njem dobro počutimo. To, na kar stopimo, je vselej topleje, kot si mislimo, ker nas dom navdaja s sproščenostjo. Keramika v prostorih bivanja je prijeten in trpežen temelj za vse spremen...Ogled ponudbe

Parket


Parketi krasijo naše zasebne in poslovne prostore že stoletja. Ker dajejo topel estetski videz in ker se parket praktično stara skupaj z vami, navdušenje nad njim ne pojenja. Zavedamo se, da je parket v ...Ogled ponudbe

Laminat


Izbira talne obloge ključno vpliva na kakovost bivalnih in poslovnih prostorov. Zato vam želimo prisluhniti, svetovati in pomagati pri odločitvi za pravo talno oblogo. Izbirate lahko med široko paleto laminatov...Ogled ponudbe

Stavbno pohištvo


Nudimo tudi:

masivna lesena vrata alu vrata pvc vrata masivna lesena okna alu okna pvc okna

Ogled ponudbe

Pohištvo po meri


Nudimo pohištvo po meri:

otroške sobe spalnice predsobe vgradne omare dnevni regali
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu
 • Polno ime A - LES, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Davčna številka 10013156 SI10013156
 • Matična številka 2194937000
 • Davčni zavezanec Da