V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur Živali

O podjetju

Pozdravljeni vsi pasji ljubitelji in lastniki psov. Po dolgoletnih težavah z iskanjem hotela za mojega psa v času potovanja ali službene odsotnosti in po tehtnem premisleku o potrebah ljudi in psov po občasni oskrbi z druge roke, sem se odločila, da vam ponudim zelo osebno skrb za vašega štirinožnega prijatelja. In tako je nastalo podjetje V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur.

Pri nas doma bomo vašemu psu ponudili zelo individualen in strokoven pristop k varstvu in po želji ali potrebi tudi vzgoji. Ker kapacitete niso velike (do 5 psov), vas prosim, da se pozanimate o prostih terminih čim prej. 

Sem Andreja Janša, vodja in glavna kontaktna oseba, doktorica veterinarske medicine. S svojim znanjem in izkušnjami vam lahko ponudim več kot le družbo, hrano in toplo zavetje za vašega psa. Ker zelo dobro poznam primarne potrebe psov kot vrste in ker se bom pozanimala kakšne so potrebe vašega ljubljenčka, ste lahko prepričani, da ga boste pustili v dobrih rokah.

Storitveno dejavnost podjetja V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur vodiva skupaj s partnerjem Tomijem. Tudi on ima bogate izkušnje s psi in je s svojimi psi tekmoval v agilitiju. 

Pogoj; pes mora biti cepljen po programu (steklina) in imeti zaščito pred zunanjimi zajedavci (lahko dobite tudi pri nas), ter razglisten 7 dni pred prihodom k nam.

Za vaše štirinožne ljubljenčke poskrbi V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur.

 

V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur

Ponudba

Ponudba


Ponudba Eur dnevno varstvo 15,00 € tedensko varstvo 100,00 € sprehajanje psa  8,00 € (45 min) aktivni sprehod 12,00 &eur...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime V.I.Pes, varstvo in nega psov, Šenčur
  • Polno ime V.I.PES, VARSTVO IN NEGA PSOV, TOMI KELERT S.P.
  • Davčna številka 81367074 SI81367074
  • Matična številka 6554997000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: