Kamini in peči Luzar, Dolenjska Šentjernej Trgovina

O podjetju

Kamini in peči Luzar, dolenjska Šentjernej ima v obrti pečarstva in keramičarstva že dolgoletno tradicijo, saj se že druga generacija ukvarja s postavljanjem peči in kaminov.

Prav dolgoletne izkušnje, sedaj prenesene na mlajši rod od očeta na sina, zagotavljajo kvaliteto izdelave kaminov različnih dimenzij, ki jih lahko vedno prilagodimo potrebam in željam potrošnikov.

V podjetju Kamini in peči Luzar, dolenjska Šentjernej vam ponujamo toplo zračne kamine na drva, pelete ali kombinacijo peleti/ drva, katerih zunanjo podobo prilagodimo željam strank. V zadnjem času se poslužujemo vse večji rabi biomase, kar ima veliko prednosti za naše okolje, zdravje in predvsem naši denarnici. Imamo lasten uvoz kaminskih peči z visoko kakovostjo in garancijo do 7 let, ter lastni proizvod kaminskih oblog s 3 leto garancijo. Kamini imajo to prednost, da so izjemno lahki, saj uporabljamo posebaj primerne materiale prav za kaminske obloge. Kamini so visoke kakovosti, zanesljivi, hitro dobavljeni in sestavljeni. Nudimo vam tudi dostavo na dom in montažo.

Vrhunska toplota pride le iz kaminov

Ste se tudi vi prejšnjo zimo spraševali, kako znižati stroške ogrevanja in ste poskušali z zmanjševanjem temperature v prostorih prihraniti kakšen euro, pa vas je pri tem zeblo?

Da izdelamo kamin oziroma peč po vaših željah je potrebno poznati vse ključne elemente. Od potrebnih materialov do ključnih dobaviteljev kaminskih vložkov, kamna, lepil in lesa. Zato se podjetje ukvarja ne le s samo izgradnjo, temveč tudi z uvozom in dobavo kaminskih vložkov. 

V pestri in široki ponudbi nudijo tudi nove EKO produkte na bio maso pelete z visokimi izkoristki vse do  96%  in 7 letno garancijo. Prizadevamo si, da bi čim bolje osveščali, ter nudili varčnejšo, racionalno rabo EKO produktov.

Kogar je sedaj že malce zazeblo v roke in noge in se je že ogrel za kamin priporočamo, da se oglasite v podjetju Kamini in peči Luzar, dolenjska Šentjernej in pripravili vam bomo najugodnejšo ponudbo!

Kamini in peči Luzar, Dolenjska Šentjernej

Ponudba

Zakaj je prava izbira kamin na pelete?


Peleti so narejeni iz zmletega lesa, ki je izsušen in stisnjen na dvakratno energijsko gostoto v primerjavi z energijsko vrednostjo enakega volumna navadnih drv.V primerjavi z drvam...Ogled ponudbe

Kako izbrati kamin?


Glede na bogato ponudbo  kaminov bi vam radi postregli z osnovnimi informacijami za pravo izbiro kaminskega vložka, ki bi zadovoljil vaše potrebe. Pri izbiri kamina je predvsem...Ogled ponudbe

Očistite zrak s kaminom


V kamine vstopa sobni ali zrak od zunaj, ki vsebuje prah, cvetni prah, dlako ali druge nečistoče. Te nečistoče zgorijo in zaglonele pridejo v vaše prostore. Enostaven sistem filtrir...Ogled ponudbe

Prodajni program


Naš bogati prodajni program vsebuje:

Kaminski vložki na drva Kaminski vložki na pelete Samostoječe peči na pelete Samostoječe peči na drva Kamini z vodnim registrom IDRO Kombinirane peči PEL...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kamini in peči Luzar, Dolenjska Šentjernej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Kamini in peči Luzar, Dolenjska Šentjernej
  • Polno ime KAMINI IN PEČI ZVONKO LUZAR S.P.
  • Davčna številka SI 14156903 SISI 14156903
  • Matična številka 1316559000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: