Komarniki, komarniki za vrata, senčila - zunti.si Gradbeništvo

O podjetju

Komarniki, komarniki za vrata, senčila

ZUNTI prodaja in vgradnja gradbenih produktov

 

 

Komarniki

Komarniki komarjem in ostalim neugodnim insektom preprečuje vstop v naša stanovanja. V ponudbi imamo komarnike, ki jih lahko vgradite samostojno ali v kombinaciji z vsemi tipi zunanjih senčil, pod izolacijo ali vidno. Sestavni deli komarnika so iz ekstrudiranega prašno barvanega aluminija, ki ne potrebuje vzdrževanja. Komarnike vam nudimo v vseh ral barvah, v različnih imitaciji lesa in ostalih strukturnih barvah. Mreža komarnika je iz steklenih vlaken, ki so zaščitena s pvc uv obstojno maso (siva, črna, …). V podjetju zunti ponujamo veliko izbiro rolo komarnikov za okna in vrata. Podjetje zunti v svoji bogati ponudbi komarnikov, ponuja tudi plise, krilne, fiksne, zip in podometne komarnike v skoraj vseh prej naštetih izvedbah.

Tende

V podjetju Zunti vam ponujamo raznovrstne modele tend oziroma markiz, od osnovnih brezkasetnih do kasetnih tend. Upravljanje je lahko ročno ali na elektromotor. Za večjo varnost in samodejnost delovanja vam ponujamo različne možnosti, tako lahko tendo opremite z različnimi kontrolnimi sistemi kot so naprimer senzor za veter in sonce. Ti sistemi omogočajo, da se tenda samodejno upravlja glede na trenutne vremenske razmere.
Prav tako lahko izbirate med različnimi tipi platen. Ponujamo vam akrilna platna v široki paleti barv in zaščitnih nanosov. Platna za tende lahko imajo samočistilni nanos, povečano zaščito pred soncem in razvojem plesni.

Da bi izbrali optimalno zaščito vašega balkona ali terase nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Ponujamo tudi Notranja in zunajna senčila

Zunanja senčila z namestitvijo pred steklene površine omogočajo filtriranje svetlobe, toplote ali kombinirani učinek obojega, saj preprečujejo pregrevanje notranjih prostorov in tako tudi zmanjšujejo energijo za hlajenje notranjih prostorov v toplih mesecih.

Zunanja senčila lahko upravljate z regulacijsko verižico, monokomando ali prek elektromotorja s tipko ali daljinskim upravljalcem.

 

Pergole

Naj bo samo hladna senca v poletnih dneh, zaščita pred dežjem ali kljubovanje vsem vremenskim razmeram, v iskanju idealne rešitve za vaše udobje vam v podjetju zunti nudimo pester prodajni program pergol in njihovih variacij, s katerimi boste poleg uporabne vrednosti svojemu domu dodali estetski pridih ter v sebi prebudili novo občudovanje vašega bivalnega prostora.

 

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!

Komarniki, komarniki za vrata, senčila - zunti.si

Ponudba

Komarniki


Komarniki komarjem in ostalim neugodnim insektom preprečuje vstop v naša stanovanja. V ponudbi imamo komarnike, ki jih lahko vgradite samostojno ali v kombinaciji z vsemi tipi zunanjih senčil, pod izolaci...Ogled ponudbe

Senčila


Notranja senčila in Zunanja senčila

Zunanja senčila z namestitvijo pred steklene površine omogočajo filtriranje svetlobe, toplote ali kombinirani učinek obojega, saj preprečujejo pregrevanje notranjih ...Ogled ponudbe

Tende


V podjetju Zunti vam ponujamo raznovrstne modele tend oziroma markiz, od osnovnih brezkasetnih do kasetnih tend. Upravljanje je lahko ročno ali na elektromotor. Za večjo varnost in samodejnost delovanja ...Ogled ponudbe

Pergole


Naj bo samo hladna senca v poletnih dneh, zaščita pred dežjem ali kljubovanje vsem vremenskim razmeram, v iskanju idealne rešitve za vaše udobje vam v podjetju Zunti nudimo pester pr...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Komarniki, komarniki za vrata, senčila - zunti.si

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Komarniki, komarniki za vrata, senčila - zunti.si
  • Polno ime ZUNTI prodaja in vgradnja gradbenih produktov, MATEVŽ GOMIZELJ S.P.
  • Davčna številka 65017013 SI65017013
  • Matična številka 6018939000
  • Davčni zavezanec Ne