Tinthai, osebno svetovanje, Sežana Obrt in storitve

O podjetju

Vsak človek se na svoji življenjski poti sreča s t.i. Sade sati obdobjem. V kolikor bi želeli vedeti,  kdaj boste vi v tem obdobju potem je podjetje TINTHAI SPOZNAJ SEBE, osebno in poslovno svetovanje, TINA OREL S.P. pravi odgovor za vas.

Naj se vam na kratko predstavim

TINTHAI SPOZNAJ SEBE, osebno in poslovno svetovanje, TINA OREL S.P.Moje ime je Tina  in sem čisto preprosta oseba z veliko mero optimizma, športnica, podjetnica, mama dvema čudovitima punčkama Iris in Nini. Že od malih nog me je zanimala različna astologija, psihologija, pomoč drugim, delo za druge, delo z ljudmi...

Po končani srednji šoli sem se vpisala na višjo strokovno šolo poslovni sekretar, jo zaključila, vendar me to znanje ni zadovoljilo. Vpisala sem se v šolo vedske astrologije Djotiš pri Mateji Kunc. Spoznala sem, da ne živimo več v skladu z naravnimi ritmi. Kmalu za tem sem se vpisala na tečaj joge, pomagala mi je pri osebni rasti in globljemu razumevanju zakonov narave.

Študij Djotiša mi je veliko pomagal pri osebnih odločitvah, sedaj razumem, zakaj se mi določene stvari niso uresničile že prej, razumem, da je za vse potreben določen čas in da se moramo umiriti, ko se najbolj mudi. Vsi preveč hitimo, današnji tempo je tak, ob tem pa pozabljamo na čisto osnovna načela. Indijska modrost se razlikuje od naše, oni merijo življenje v hitrosti dihanja. Bolj počasi kot dihaš, več časa ti ostane za živeti. Pri nas pa smo na to pozabili, nismo v sozvočju z naravnimi ritmi, zato je veliko bolezni, nezadovoljsta, stresa.   

TINTHAI SPOZNAJ SEBE, osebno in poslovno svetovanje, TINA OREL S.P. 001Pri Djotiš svetovanju skušam poiskati tisti pozitivno stvar v vsakem od nas in to predati naprej, skušam povedati kaj je tisto, kar je v človeku pozitivnega in kako naj gre naprej, ko ne vidi več izhoda.

Po navadi je že pogled na stvar iz drugega zornega kota dovolj, mogoče stavek, da oseba drugače pogleda na problem in spozna, da sploh ni tako velik problem in da ga bo lahko rešila.

 

Za vsako stranko si vzamem čas in toliko časa se pogovarjamo, dokler skupaj ne  najdemo rešitve.

Za Djotiš svetovanje kontaktirajte TINTHAI SPOZNAJ SEBE, osebno in poslovno svetovanje, TINA OREL S.P..

 

Ponudba in storitve

Djotiš svetovanje - svetovanje, ki vam razsvetli vašo življensko pot

"Djotiš je svetloba, ki odstrani tančice nevednosti in nam pomaga da lažje živimo."

Vzemite vajeti življenja v svoje roke in postanite to, kar ste si vedno želeli biti. Ko sprejmete odgovornost in se nehate obnašati kot žrtev, pričnete živeti novo življenje, kakršnega do sedaj še niste poznali.

Na svetovanju bova na vaš kompleks pogledala iz drugega zornega kota, ki je vašim očem zaradi čustvene vpletenosti bil skrit. Prepoznala bova vaše najbolj pozitivne vrline, ki vas bodo potiskale naprej, ko izhoda več ne boste videli. Skupaj bomo prišli do rešitve!

 

Tinthai, osebno svetovanje, Sežana

Ponudba

Indijska astrologija


Djotiš je indijska astrologija in kot znanje izvira iz pradavnih vedskih časov.

Djotiš je star več kot 5000 let. Njegov zavetnik je bož...Ogled ponudbe

Djotiš in filozofija djotiša


Djotiš je star več kot 5000 let. Njegov zavetnik je božanstvo Ganeš. Vsebuje neprecenljivo znanje o zakonih življenja. Razkriva ga preprosto a celostno, s simbolnimi pomeni, ...Ogled ponudbe

Mohurta - življenje v sozvočju z naravnimi ritmi


Izbirna astrologija Mohurta je ena od šestih vej vedske astrologije Djotiš. Temelji na prepoznavanju in upoštevanju naravnih ritmov. Uporabljamo jo, kadar želimo za za...Ogled ponudbe

Božanstvo Ganeš


Zavetnik Djotiša je Ganeš, hindujski bog uspeha, najbolj prepoznan po lastnosti premagovanja ovir in mordosti. Ljudstvo ga pozna pod orgomno imeni, največkrat uporabljena pa so verjetno Ganeša, Ga...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Tinthai, osebno svetovanje, Sežana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Tinthai, osebno svetovanje, Sežana
  • Polno ime TINTHAI SPOZNAJ SEBE, osebno in poslovno svetovanje, TINA OREL S.P.
  • Davčna številka 71587349 SI71587349
  • Matična številka 3556174000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: