Kuhalniki - Jadran dom d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Kuhalniki

Prenosni kuhalniki so idealna rešitev za vse, ki iščejo prilagodljivost in udobje pri kuhanju, ne glede na to, ali ste doma, na poti ali na počitnicah. Naša ponudba vključuje tako električne kot plinske prenosne kuhalnike, ki so zasnovani za uporabo v različnih okoljih, od kampiranja do študentskih sob.

Električni prenosni kuhalniki so odlični za okolja, kjer je dostop do elektrike. Ti kuhalniki so cenjeni zaradi svoje enostavne uporabe, natančnega nadzora temperature in varnosti. Idealni so za kuhanje v zaprtih prostorih, kjer plinski kuhalniki niso primerni.

Plinski prenosni kuhalniki ponujajo hitro in učinkovito kuhanje z močnim ognjem, kar je kot nalašč za uporabo na prostem, na primer pri kampiranju ali piknikih. Ti kuhalniki so znani po svoji zanesljivosti in sposobnosti kuhanja v vseh vremenskih razmerah.

Značilnosti naših prenosnih kuhalnikov vključujejo:

 • Kompaktnost in prenosljivost: Lahka zasnova omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje, kar je idealno za ljudi na poti.
 • Enostavna uporaba: Prenosni kuhalniki so zasnovani za hitro postavitev in enostavno uporabo, kar vam omogoča, da hitro začnete s kuhanjem brez zapletov.
 • Varnostne funkcije: Opremljeni s številnimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo varno kuhanje, ne glede na to, kje se nahajate.

Ne glede na vaše kuharske potrebe ali lokacijo, naši prenosni kuhalniki zagotavljajo, da imate vedno na voljo možnost priprave toplih obrokov. So odlična izbira za študente, kampiste, popotnike in vse, ki cenijo udobje in neodvisnost pri kuhanju. Izkoristite prednosti naših prenosnih kuhalnikov in uživajte v svobodi kuhanja kjerkoli.

O podjetju Jadran dom

Jadran dom d.o.o. je priznano trgovsko podjetje, ki deluje kot hčerinska družba podjetja Jadran inženiring in storitve d.o.o., ustanovljenega že leta 1952. Smo ugledni distributerji prehrambenih izdelkov in malih gospodinjskih aparatov na slovenskem trgu. Naše osrednje operativno središče se nahaja v Sežani, tik ob meji z Italijo, kjer imamo tudi prostorno skladišče.

V Jadran dom d.o.o. se osredotočamo na zagotavljanje kakovostnih izdelkov za širok spekter potrošnikov po vsej Sloveniji. Kljub temu, da ne upravljamo lastnih trgovin, so naši izdelki široko dostopni preko mreže slovenskih trgovcev in spletnih trgovin, s čimer omogočamo enostaven dostop do naših izdelkov za vse stranke.

Naša strategija temelji na dolgoročnih odnosih z dobavitelji in strankami, kar nam omogoča, da ohranjamo visoko raven storitev in zadovoljstvo naših partnerjev. Zavezani smo k stalnemu izboljševanju ponudbe, zato nenehno sledimo tržnim trendom in potrebam naših kupcev.

Izberite Jadran dom d.o.o. za zanesljivo in kakovostno oskrbo z najboljšimi prehrambenimi izdelki in gospodinjskimi aparati. Stremimo k temu, da našim strankam vedno zagotovimo vrhunske izdelke, ki izboljšujejo vsakdanje življenje in prinašajo zadovoljstvo v vsak dom.

Kuhalniki - Jadran dom d.o.o.

Ponudba

Ventilatorji


Sobni ventilatorji so učinkovite naprave za hlajenje, ki krožijo zrak in zagotavljajo prijetno temperaturo v prostoru. So enostavni za uporabo, prenosljivi in idealni za vroče poletne dni.

Ogled ponudbe

Kuhalniki


Kuhalniki so kompaktne naprave, ki omogočajo hitro in enostavno pripravo različnih jedi. Zaradi prenosljivosti in enostavne uporabe so idealni za majhne kuhinje, pisarne ali potovanja.

Ogled ponudbe

Namizna pečica


Namizne pečice so kompaktne naprave, ki omogočajo peko, pečenje in praženje hrane na majhnem prostoru. So enostavne za uporabo, varčne z energijo in idealne za manjše kuhinje ali dodatno peko.

Ogled ponudbe

Prenosna klima


Prenosne klime so kompaktne naprave, ki omogočajo učinkovito hlajenje posameznih prostorov. So enostavne za namestitev in prenos, kar omogoča prilagodljivo uporabo v različnih prostorih po potrebi.

Ogled ponudbe

Mesoreznice


Mesoreznice so robustne naprave, ki omogočajo hitro in enakomerno mletje mesa za različne jedi. So enostavne za uporabo in čiščenje, kar jih naredi idealne za domačo in profesionalno kuhinjo.

Ogled ponudbe

Pasirke


Pasirke so uporabne naprave za enostavno pasiranje sadja in zelenjave, ki omogočajo pripravo gladkih pirejev, omak in sokov. So enostavne za uporabo in čiščenje, kar jih naredi idealne za domače kuhinje.Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kuhalniki - Jadran dom d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kuhalniki - Jadran dom d.o.o.
 • Polno ime JADRAN DOM d.o.o.
 • Davčna številka SI56705352 SISI56705352
 • Matična številka 6966845000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: