Namizna pečica - Jadran dom d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Namizna pečica

Namizne pečice so odlična rešitev za tiste, ki iščejo funkcionalnost velikih pečic v kompaktnem formatu. Idealne za manjše kuhinje, stanovanja ali kot dodatek k obstoječi kuhinjski opremi, namizne pečice združujejo zmogljivost in priročnost v enem aparatu. Njihova vsestranskost omogoča peko, žar, toplotno obdelavo in ohranjanje toplote pripravljenih jedi, kar jih naredi nepogrešljive v vsaki kuhinji.

Značilnosti namiznih pečic:

 • Večnamenska uporaba: Omogočajo pripravo različnih vrst jedi od pečenja do žara.
 • Kompaktna zasnova: Idealna izbira za kuhinje z omejenim prostorom, saj zavzamejo minimalno površino, a ponujajo zadostno kapaciteto.
 • Energijska učinkovitost: Učinkovita poraba energije zmanjšuje stroške in vpliva na okolje.
 • Enostavne za čiščenje: Moderni materiali in premazi zagotavljajo, da je čiščenje pečic hitro in enostavno.

Namizna pečica ponuja napredne možnosti za nastavitev temperature in kuhanja, kar uporabnikom omogoča popoln nadzor za doseganje idealnih kuhalnih rezultatov. Eleganten dizajn in sodoben videz se lepo vklapljata v vsako kuhinjsko okolje.

Za vse, ki cenijo praktičnost in želijo kakovostne rezultate kuhanja brez zapletov, namizne pečice predstavljajo idealno rešitev. Njihova prilagodljivost in učinkovitost zagotavljata, da bodo postale cenjen del kuhinjske opreme za pripravo najrazličnejših jedi.

O podjetju Jadran dom

Jadran dom d.o.o. je priznano trgovsko podjetje, ki deluje kot hčerinska družba podjetja Jadran inženiring in storitve d.o.o., ustanovljenega že leta 1952. Smo ugledni distributerji prehrambenih izdelkov in malih gospodinjskih aparatov na slovenskem trgu. Naše osrednje operativno središče se nahaja v Sežani, tik ob meji z Italijo, kjer imamo tudi prostorno skladišče.

V Jadran dom d.o.o. se osredotočamo na zagotavljanje kakovostnih izdelkov za širok spekter potrošnikov po vsej Sloveniji. Kljub temu, da ne upravljamo lastnih trgovin, so naši izdelki široko dostopni preko mreže slovenskih trgovcev in spletnih trgovin, s čimer omogočamo enostaven dostop do naših izdelkov za vse stranke.

Naša strategija temelji na dolgoročnih odnosih z dobavitelji in strankami, kar nam omogoča, da ohranjamo visoko raven storitev in zadovoljstvo naših partnerjev. Zavezani smo k stalnemu izboljševanju ponudbe, zato nenehno sledimo tržnim trendom in potrebam naših kupcev.

Izberite Jadran dom d.o.o. za zanesljivo in kakovostno oskrbo z najboljšimi prehrambenimi izdelki in gospodinjskimi aparati. Stremimo k temu, da našim strankam vedno zagotovimo vrhunske izdelke, ki izboljšujejo vsakdanje življenje in prinašajo zadovoljstvo v vsak dom.

Namizna pečica - Jadran dom d.o.o.

Ponudba

Ventilatorji


Sobni ventilatorji so učinkovite naprave za hlajenje, ki krožijo zrak in zagotavljajo prijetno temperaturo v prostoru. So enostavni za uporabo, prenosljivi in idealni za vroče poletne dni.

Ogled ponudbe

Kuhalniki


Kuhalniki so kompaktne naprave, ki omogočajo hitro in enostavno pripravo različnih jedi. Zaradi prenosljivosti in enostavne uporabe so idealni za majhne kuhinje, pisarne ali potovanja.

Ogled ponudbe

Namizna pečica


Namizne pečice so kompaktne naprave, ki omogočajo peko, pečenje in praženje hrane na majhnem prostoru. So enostavne za uporabo, varčne z energijo in idealne za manjše kuhinje ali dodatno peko.

Ogled ponudbe

Prenosna klima


Prenosne klime so kompaktne naprave, ki omogočajo učinkovito hlajenje posameznih prostorov. So enostavne za namestitev in prenos, kar omogoča prilagodljivo uporabo v različnih prostorih po potrebi.

Ogled ponudbe

Mesoreznice


Mesoreznice so robustne naprave, ki omogočajo hitro in enakomerno mletje mesa za različne jedi. So enostavne za uporabo in čiščenje, kar jih naredi idealne za domačo in profesionalno kuhinjo.

Ogled ponudbe

Pasirke


Pasirke so uporabne naprave za enostavno pasiranje sadja in zelenjave, ki omogočajo pripravo gladkih pirejev, omak in sokov. So enostavne za uporabo in čiščenje, kar jih naredi idealne za domače kuhinje.Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Namizna pečica - Jadran dom d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Namizna pečica - Jadran dom d.o.o.
 • Polno ime JADRAN DOM d.o.o.
 • Davčna številka SI56705352 SISI56705352
 • Matična številka 6966845000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: