Ventilatorji - Jadran dom d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Ventilatorji

Ventilatorji so nepogrešljiv del opreme za uravnavanje temperature in zagotavljanje svežega zraka v različnih prostorih. Ne glede na to, ali je potrebno hlajenje v vročih poletnih dneh ali izboljšanje zračnega pretoka v zaprtih prostorih, je na voljo širok spekter ventilatorjev, zasnovanih za različne potrebe in prostorske zahteve.

Značilnosti ventilatorjev vključujejo:

 • Raznolikost modelov: Na voljo so stolpni, namizni, talni in stenski ventilatorji, prilagojeni za specifične potrebe in prostorske izzive.
 • Nastavljiva hitrost in smer: Večina ventilatorjev omogoča enostavno prilagajanje hitrosti in smeri pretoka zraka, kar zagotavlja optimalno udobje in učinkovitost.
 • Tiho delovanje: Napredna tehnologija omogoča, da ventilatorji delujejo zelo tiho, kar jih naredi idealne za uporabo v spalnicah, pisarnah in drugih mirnih okoljih.
 • Energijska učinkovitost: Ventilatorji so zasnovani za učinkovito porabo energije, kar pripomore k nižjim stroškom za električno energijo.

Ventilatorji so enostavni za uporabo in vzdrževanje, ponujajo pa tudi estetsko prilagodljivost, saj so na voljo v različnih stilih in barvah, ki se lepo vključijo v dekor katerega koli prostora.

Idealni za domačo uporabo, pisarne, delavnice ali javne prostore, ventilatorji zagotavljajo svežino in hlajenje tam, kjer je to najbolj potrebno. Vabijo k raziskovanju ponudbe in izbiri idealnega ventilatorja, ki bo izpolnil potrebe in izboljšal kakovost bivanja v prostorih.

O podjetju Jadran dom

Jadran dom d.o.o. je priznano trgovsko podjetje, ki deluje kot hčerinska družba podjetja Jadran inženiring in storitve d.o.o., ustanovljenega že leta 1952. Smo ugledni distributerji prehrambenih izdelkov in malih gospodinjskih aparatov na slovenskem trgu. Naše osrednje operativno središče se nahaja v Sežani, tik ob meji z Italijo, kjer imamo tudi prostorno skladišče.

V Jadran dom d.o.o. se osredotočamo na zagotavljanje kakovostnih izdelkov za širok spekter potrošnikov po vsej Sloveniji. Kljub temu, da ne upravljamo lastnih trgovin, so naši izdelki široko dostopni preko mreže slovenskih trgovcev in spletnih trgovin, s čimer omogočamo enostaven dostop do naših izdelkov za vse stranke.

Naša strategija temelji na dolgoročnih odnosih z dobavitelji in strankami, kar nam omogoča, da ohranjamo visoko raven storitev in zadovoljstvo naših partnerjev. Zavezani smo k stalnemu izboljševanju ponudbe, zato nenehno sledimo tržnim trendom in potrebam naših kupcev.

Izberite Jadran dom d.o.o. za zanesljivo in kakovostno oskrbo z najboljšimi prehrambenimi izdelki in gospodinjskimi aparati. Stremimo k temu, da našim strankam vedno zagotovimo vrhunske izdelke, ki izboljšujejo vsakdanje življenje in prinašajo zadovoljstvo v vsak dom.

Ventilatorji - Jadran dom d.o.o.

Ponudba

Ventilatorji


Sobni ventilatorji so učinkovite naprave za hlajenje, ki krožijo zrak in zagotavljajo prijetno temperaturo v prostoru. So enostavni za uporabo, prenosljivi in idealni za vroče poletne dni.

Ogled ponudbe

Kuhalniki


Kuhalniki so kompaktne naprave, ki omogočajo hitro in enostavno pripravo različnih jedi. Zaradi prenosljivosti in enostavne uporabe so idealni za majhne kuhinje, pisarne ali potovanja.

Ogled ponudbe

Namizna pečica


Namizne pečice so kompaktne naprave, ki omogočajo peko, pečenje in praženje hrane na majhnem prostoru. So enostavne za uporabo, varčne z energijo in idealne za manjše kuhinje ali dodatno peko.

Ogled ponudbe

Prenosna klima


Prenosne klime so kompaktne naprave, ki omogočajo učinkovito hlajenje posameznih prostorov. So enostavne za namestitev in prenos, kar omogoča prilagodljivo uporabo v različnih prostorih po potrebi.

Ogled ponudbe

Mesoreznice


Mesoreznice so robustne naprave, ki omogočajo hitro in enakomerno mletje mesa za različne jedi. So enostavne za uporabo in čiščenje, kar jih naredi idealne za domačo in profesionalno kuhinjo.

Ogled ponudbe

Pasirke


Pasirke so uporabne naprave za enostavno pasiranje sadja in zelenjave, ki omogočajo pripravo gladkih pirejev, omak in sokov. So enostavne za uporabo in čiščenje, kar jih naredi idealne za domače kuhinje.Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Ventilatorji - Jadran dom d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Ventilatorji - Jadran dom d.o.o.
 • Polno ime JADRAN DOM d.o.o.
 • Davčna številka SI56705352 SISI56705352
 • Matična številka 6966845000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: