Gostilna, pizzerija Škofja Loka, Gorenjska Gostinstvo

O podjetju

Gostilna, pizzerija Škofja Loka, Gorenjska

Pizzerija in gostilna INGLIČ gostinstvo d.o.o., Škofja Loka, smo gostinski objekt, ki vam svoje storitve nudi že od leta 1997. Pohvalimo se lahko s 30 letnimi izkušnjami in tem da smo že ves ta čas znani po dobri, hitro postreženi hrani in prijaznem osebju.

Kot se za picerijo spodobi lahko izbirate med več vrstami pic iz krušne peči. Poleg pic strežemo tudi ostalo hrano in iz dneva v dan dopolnjujemo svoj jedilnik, tako s picami kot ostalimi jedmi. Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi hrane, sigurno našli nekaj, kar vam bo potešilo lakoto. Trudimo se, da je postrežba hitra ter jedi kvalitetne in vedno enako dobre.

 

Gostom želimo poleg dobre hrane ponuditi tudi prijeten, umirjen ambient. Za bolj tople mesece imamo prijeten vrt, kjer se boste pod senčniki skrili soncu in v miru ohladili ob hladni pijači.

pizzerija 100

Dandanes imamo ljudje malo časa, smo zaposleni, a hrepenimo po oddihu in bolj kot kadarkoli potrebujemo zdrav način življenja. Ta vključuje tudi kakovostno hrano. Smo gostilna, ki zna zadovoljiti potrebe in želje sodobnega človeka. Če nas obiščete enkrat, nas boste večkrat. Prepričajte se sami!

Organiziramo tudi praznovanja za zaključene družbe (rojstni dan, obletnica, obhajilo, birme, pust, veseli december …) ter vam hkrati omogočamo, da si svoj termin dogodka rezervirate.

Vabimo vas v prijeten ambient gostilne in picerije INGLIČ, kjer vam ponujamo različne vrste jedi. Naša pizzerija je že dolgo znana po zelo dobrih picah iz krušne peči. Prepričani smo, da boste med veliko izbir pic sigurno našli tudi tako, ki je po vašem okusu.

Oglejte si našo ponudbo in nas čim prej obiščite!

pizzerija 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Seveda pa bomo najbolj veseli vašega obiska.

Gostilna, pizzerija Škofja Loka, Gorenjska

Ponudba

Pizzerija INGLIČ, Škofja Loka


Pri nas lahko izbirate med več vrstami pic iz krušne peči. Poleg pic strežemo tudi ostalo hrano in iz dneva v dan dopolnjujemo svoj jedilnik, tako s picami kot ostalimi jedmi. Prepričani s...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Gostilna, pizzerija Škofja Loka, Gorenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna, pizzerija Škofja Loka, Gorenjska
  • Polno ime INGLIČ, gostinstvo, d.o.o., Škofja Loka
  • Davčna številka 13982885 SI13982885
  • Matična številka 1121634000
  • Davčni zavezanec Da