Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka Obrt in storitve

O podjetju

Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka, je družinsko podjetje z dolgoletno in bogato tradicijo izdelovanja nagrobnih spomenikov in stanovanjske opreme. Ponosni smo na našo tradicijo in kakovost naših izdelkov, od česar ne odstopamo. Znamo prisluhniti strankam in na podlagi večletnih izkušenj izdelati kamnite izdelke kvalitetno in v dogovorjenem roku. 

Naše podjetje se ukvarja s predelavo, obdelavo in izdelavo končnih izdelkov iz marmorja in granita, katere tudi vgradimo na željenih lokacijah. Nagrobne spomenike in stanovanjsko opremo izdelmo po individualnih željah montiramo in vgradimo pa ne glede na oddaljenost od našega podjetja. Nudimo vam tudi celostno obnovo starih nagrobnikov, klesanje in obnovo črk ter brušenje spomenikov.

 

KRATKA ZGODOVINA PODJETJA:

Leta 1968 je na področju Škofje Loke nastalo podjetje Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka, ki je v takratni majhni delavnici začelo z obrtno dejavnostjo KAMNOSEŠTVO in pretežno izdelovalo le nagrobne spomenike, dandanes pa se ukvarjamo z obdelavo in predelavo naravnih kamnov kot sta marmor in granit, ki jih sami uvažamo iz tujine.

O stalnem in nenehnem vlaganju v obdelavo ročnih orodij in modernih strojev nadaljujemo že drugo generacijo v večjem objektu, ter s povečanjem zaposlenih sledimo trendom v kamnoseški industriji. Imamo dobre delavce in sodelavce, ki skupno uresničujemo zastavljene cilje. Trudimo se, da s sodobno tehnologijo in dinamičnim poslovanjem uspešno nastopamo na domačem in tujem trgu.

V 40-ih letih obrti si želimo še naprej poslovati z željo, da bi našim kupcem čim bolje svetovali in ugodili njihovim željam.


VIZIJA PODJETJA

Izkušnje v obdelavi marmorjev in granitov že prenašamo v tretjo generacijo. V bodoče pa načrtujemo povečanje naše proizvodnje še na drugi lokaciji.


Za več informacij ter naročilo izdelkov kontaktirajte Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka.

 

Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka

Ponudba

Nagrobni spomeniki


Naše podjetje se ukvarja s predelavo, obdelavo in izdelavo končnih izdelkov iz marmorja in granita, katere tudi vgradimo na željenih lokacijah. Nagrobne spomenike in stanovanjsko op...Ogled ponudbe

Ostala ponudba


Naše podjetje se ukvarja s predelavo, obdelavo in izdelavo končnih izdelkov iz marmorja in granita, katere tudi vgradimo na željenih lokacijah. Nagrobne spomenike in stanovanjsko op...Ogled ponudbe

Veleprodaja


Naše poslovanje smo razširili tudi na veleprodajo granitnih in marmornatih plošč. Z našimi poslovnimi partnerji iz Italije, Nemčije, Indije in Kitajske sodeluje...Ogled ponudbe

Materiali


Pri svojem delu uporabljamo:

1. GRANIT

GRANIT je nastajal iz žareče tekoče magme, ki je ostal...Ogled ponudbe

Proizvodnja


S sodobno tehnologijo, lahko na različne načine oblikujemo več vrst profilov, tako pri marmorju in granitu. Med njimi lahko izbiramo glede na debelino in vrsto kamna ter namenom uporabe.Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Kamnoseštvo Šubic, nagrobni spomeniki, Škofja Loka
  • Polno ime KAMNOSEŠTVO ŠUBIC d.o.o.
  • Davčna številka 62232231 SI62232231
  • Matična številka 6133347000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: