Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana in lakirana vrata Obrt in storitve

O podjetju

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana ali lakirana vrata, spalnice, otroške sobe, dnevne sobe in ostalo pohištvo

Mizarstvo Lespo je bilo ustanovljeno leta 1997, kar pomeni, da smo strokovnjaki na svojem področju, saj imamo 20let izkušenj na področju mizarstva. Pri dosedanjem delu, smo si nabrali veliko izkušenj in s svojimi izdelki v mnogoštevilne domove prinesli kakovost, domač ambient in odlično počutje.

Naš cilj je nuditi celostno in kakovostno storitev, po konkurenčno ugodnih cenah, ter vedno v zadovoljstvo naših strank.

Danes naša proizvodnja pohištva obsega široko paleto izdelkov po naročilu: od kuhinjspalnicdnevnih sobvgradnih omarstopniclokalov do notranjih vrat. Vsi naši izdelki so narejeni po meri z upoštevanjem vaših želja in zamisli. Do skupnih rešitev lahko pridemo bodisi z vašim bodisi z našim arhitektom. Izdelke pripeljemo na dom in jih tudi zmontiramo.

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana, bela vrata

Za izdelavo pohištva uporabljamo različne materiale:

  • plošče: iverne plošče, oplemenitene iverne plošče, panelne plošče,
  • furnirji v različnih drevesnih izvedbah: hruška, oreh, hrast, bukev, javor, fineline,
  • masivni les: domači in eksotični.

Poleg funkcionalne naloge so naši izdelki prvovrsten estetski okras vašega bivalnega ali poslovnega prostora. Poleg tega pa kakovost naših izdelkov zadovolji tudi najzahtevnejše kupce. Prepričajte se sami in nas še danes kontaktirajte!

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana, bela vrata 101

VRATA S SKRITIMI NASADILI

Skrita ali nevidna nasadila so najnovejša izvedba nasadil za notranja vrata na trgu. Izbira detajlov lesenih notranjih vrat v lesenem podboju je skorajda neomejena, z veseljem prisluhnemo vsaki še tako nenavadni želji. Mnoge med njimi, ki so nam v tehnološkem smislu predstavljale izziv, smo že uspešno izvedli. Naročnikom se vedno prilagajamo s širokim izborom materialov in barv, še pomembneje pa je, da vrata izdelamo po meri in točno za pripravljeno gradbeno odprtino. Nudimo celovito storitev; saj poleg izdelave poskrbimo tudi za vgradnjo notranjih vrat na objektu. 

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana, bela vrata 102

KUHINJE

Zamislite si kuhinjo prilagojeno vam, vašemu prostoru in vašim navadam. Pri kuhinjah podjetja Lespo vam nudimo celovito storitev, od načrtovanja do montaže. Vaša nova kuhinja bo unikatna, točno taka kot ste si jo zamislili vi. Dovolite nam, da vam pomagamo. Naši arhitekti z dolgoletnimi izkušnjami na področju notranjega opremljanja vam bodo pomagali najti kar najbolj optimalno rešitev za vaš prostor. V naši proizvodnji bomo rešitev izdelali in vgradili v vaš dom.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in galerije.

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana ali lakirana vrata

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana in lakirana vrata

Ponudba

Vrata s skritimi nasadili


Skrita ali nevidna nasadila so najnovejša izvedba nasadil za notranja vrata na trgu. 

Izbira detajlov lesenih notranjih vrat v lesenem podboju je skorajda neomejena, z veseljem p...Ogled ponudbe

Kuhinje


Zamislite si kuhinjo prilagojeno vam, vašemu prostoru in vašim navadam. Pri kuhinjah podjetja Lespo vam nudimo celovito storitev, od načrtovanja do montaže.

Vaša nova ku...Ogled ponudbe

Ostalo pohištvo


Naša proizvodnja pohištva obsega široko paleto izdelkov po naročilu: od kuhinj, spalnic, dnevnih sob, vgradnih omar, stopnic, lokalov do notranjih vrat!

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana in lakirana vrata

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana in lakirana vrata
  • Polno ime MIZARSTVO LESPO d.o.o.
  • Davčna številka 69326231 SI69326231
  • Matična številka 6165567000
  • Davčni zavezanec Da