Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka Spletne trgovine

O podjetju

Trgovina Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka - Šenčur je trgovina, ki svojim  kupcem nudi paleto izdelkov iz sveta kolesarstva, smučanja, pohodništva in gorskega teka, ki združujejo najboljše razmerje med ceno, kvaliteto in zanesljivostjo.

Kolesarstvo

Naš osnovni motiv je ponuditi strankam vrhunske kolesarske komponente ter strokoven in kvaliteten servis koles in kolesarske opreme, s posebnim poudarkom na servisu vseh tipov in znamk vzmetenja. 

Kolektiv podjetja Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka - Šenčur je predan kolesarstvu, izkusili smo tekmovalno sfero cestnega in gorskega kolesartva, obenem pa smo že več kot desetletje vpeti v kolesarsko sceno, na različnih področjih.

 Zagovarjamo slogan: „Tisto kar vozimo tudi prodajamo.“ 

V trgovini boste našli kolesa znamk:

 • Focus,
 • Cervelo,
 • Univega,
 • Kuota in še bi se našlo.

Verjetno so vam poznane tudi naše preostale znamke: Schwalbe, Limar, Lezyne, Stan's no tubes in številne druge...

Turno smučanje, pohodništvo, gorski tek

V trgovini Šport 11/11 je odslej na voljo tudi široka ponudba opreme in oblačil za turno smučanje, pohodništvo in tekNejc Kuhar, ki ga večina pozna, kot odličnega turnega smučarja in gorskega tekača , ima glavno vlogo pri tem segmentu in bo zagotovo strankam znal svetovati prave stvari pri nakupu opreme.

Poskrbeli smo za ponudbo opreme, ki bo od oktobra navdušila vse turne smučarje, tako začetnike, kot tiste najbolj zahtevne. Kot prvi v Sloveniji,  ponujamo tudi vedno bolj aktualno 'ultralight' turno smučarsko opremo, ki je v zadnjih letih doživela izreden razvoj. Pri oblačilih smo si upali biti tudi nekoliko drzni, nad čimer boste navdušeni predvsem tisti, ki želite biti na turi ali treningu lahkotni in okretni. Marsikaj pa boste seveda našli tudi vsi tisti, ki prisegate na klasiko.

Poleg turne smučarije, boste v trgovini našli tudi obutev in oblačila za tek (usmerjeni bomo v t.i. trail in gorski tek) in pohodništvo.

Za več informacij kontaktirajte Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka in z veseljem vam bomo pomagali. Hvala za zaupanje!

Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka

Ponudba

Kolesarstvo


Trgovina Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka - Šenčur je trgovina, ki svojim  kupcem nudi paleto izdelkov iz sveta kolesarstva:

...
Ogled ponudbe

Turno smučanje, tek


V trgovini Šport 11/11 je odslej na voljo tudi široka ponudba opreme in oblačil za turno smučanje, pohodništvo in tek.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Šport 11/11, prodaja in servis koles in smuči, Škofja Loka
 • Polno ime ŽIGA ŠPORT, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Davčna številka 66625041 SI66625041
 • Matična številka 2025906000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: