Servis garažnih vrat, Servis industrijskih vrat Trgovina

O podjetju

Servis garažnih vrat, Servis industrijskih vrat, smo podjetje, ki je z montažo garažnih in industrijskih vrat za znane kupce začelo v letu 2002. Zaradi kvalitetnih materialov in njihove kvalitetne vgradnje je povpraševanje z dobrim glasom prišlo do točke, ko smo se odločili, da naše usluge ponudimo širšemu trgu, zato se bomo na vsak vaš klic z veseljem odzvali.

Ponujamo vam garažna in industrijska vrata priznanega švedskega proizvajalca Crawford. Crawford je eden izmed glavnih proizvajalcev garažnih vrat v Evropi in je že več kakor 50 let sinonim za kompetenco in izkušnje.

Lahko pa si izberete tudi garažna vrata ameriškega proizvajalca Raynor, katere prav tako odlikuje zmogljivost in trajnost delovanja, poskrbljeno je za varnost uporabnika, dobrodošla pa je tudi njihova prilagodljivost pri vgradnji.

Podjetje Garažna vrata Oblaček d.o.o., Škofja Loka, je zanesljiv partner, s katerim boste z veseljem sodelovali!

Za več informacij o garažnih in industrijskih vratih, kontaktirajte podjetje Garažna in industrijska vrata Oblaček d.o.o., Škofja Loka, preko spletnega obrazca, maila ali telefona!

Servis garažnih vrat, Servis industrijskih vrat

Ponudba

Garažna vrata Crawford g60


Močna garažna vrata g60

Pri garažnih vratih g60 se ni nič varčevalo. Tudi pri materialu ne. Debelina lamel znaša po celi površini 42 mm. Taka stabilnost pripomore k trajnemu delo...Ogled ponudbe

Garažna vrata Raynor RELANTE


Raynor RELANTE sekcijska garažna vrata vam omogočajo popolni izkoristek garažnega prostora. Zunaj, pred garažo, vam omogočajo parkiranje zelo blizu vrat. Znotraj garaže vrata potekajo pod stropom...Ogled ponudbe

Industrijska vrata


Nudimo industrijska vrata:

Crawford 242          Crawford 542

Nudimo tudi industrijske roloje.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Servis garažnih vrat, Servis industrijskih vrat

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Servis garažnih vrat, Servis industrijskih vrat
  • Polno ime OBLAČEK Trgovina in storitve d.o.o.
  • Davčna številka 79755046 SI79755046
  • Matična številka 1708694000
  • Davčni zavezanec Da