Pohištvo po meri, Celje, Štajerska, mizarstvo-vojkovic.si Obrt in storitve

O podjetju

Pohištvo po meri, Celje, Štajerska

V podjetju MIZARSTVO GREGOR VOJKOVIČ S.P. izdelujemo pohištvo po meri, opremimo spalnice, dnevne sobe, otroške sobe, izdelamo kuhinje po meri, vgradne omare, lesene stopnice, vgradimo notranja vrata in opravimo vse vrste mizarskih storitev. Po meri opremimo pisarne, gostinske lokale, frizerske salone, itd. Zaupate nam lahko z načrtovanjem in izdelavo kateregakoli kosa pohištva v vašem domu ali poslovnem prostoru.

MIZARSTVO GREGOR VOJKOVIČ S.P. - 01

Poleg tega nudimo tudi montažo pohištva. Sestavimo kuhinje in izvedemo priklop. Pohištvo na željo stranke tudi razstavimo. Poleg pohištva za dom, opravimo tudi montažo opreme za trgovine in gostinske objekte.

MIZARSTVO GREGOR VOJKOVIČ S.P. - 02

Na slovenskem trgu delujemo od leta 2004. Dela izvajamo po celi Sloveniji, pa tudi v Avstriji, Italiji, Hrvaški, Nemčiji in Madžarski. Vedno skušamo ustreči željam strank in smo vedno na voljo za svetovanje in pomoč pri iskanju ustrezne rešitve. Našo ekipo sestavljajo mizarji z dolgoletnimi izkušnjami.

MIZARSTVO GREGOR VOJKOVIČ S.P. - 04

Pohištvo iz kakovostnih materialov kot so masivni les, iveral, furnir, ultrapas in mediapan izdelujemo v naši moderno opremljeni delavnici. Naši izdelki so funkcionalni in estetski. Poskrbimo, da se z vašim domom ujemajo kot uliti. Kakovost naših izdelkov je zadovoljila tudi najzahtevnejše stranke.

Ponudba in storitve

Za naše stranke po meri izdelamo:

 • Dnevne sobe
 • Kuhinje
 • Kopalnice
 • Lesene stopnice
 • Notranja vrata
 • Otroške sobe
 • Spalnice
 • Vgradne omare
 • Opremo za pisarne
 • Opremo za gostinske lokale
 • Opremo za frizerske salone
 • Montaža pohištva

 

Za izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov priznavamo izvajalca Evropski center za reševanje sporov, Tomšičeva ulica 6, 1000 Ljubljana, info@ecdr.si, +386 8 20 56 590

MIZARSTVO GREGOR VOJKOVIČ S.P. - Pohištvo po meri, Celje, Štajerska

Pohištvo po meri, Celje, Štajerska, mizarstvo-vojkovic.si

Ponudba

Dnevne sobe po meri


Izdelamo pohištvo za dnevne sobe po naročilu. Nudimo izdelavo dnevnih sob v klasičnem stilu, kmečkem stilu ali unikatnem stilu po želji stranke.

Ogled ponudbe

Lesene stopnice po meri


Izdelamo samonosilne lesene stopnice, okrogle lesene stopnice in kovinske stopnice oblečemo v les. Na voljo imamo široko paleto barv, vzorcev in materialov, da se bodo vaše nove stopnice ujemale z va&sca...Ogled ponudbe

Spalnice po meri


Izdelamo celotno notranjo opremo za vašo spalnico. Po meri izdelamo postelje, omare, nočne omarice in ostalo pohištvo za spalnico.

Ogled ponudbe

Otroške sobe po meri


Otroško sobo opremimo z vsem potrebnim pohištvom. Izdelamo postelje, pograde, omare, skrinje in ostalo potrebno opremo.

Ogled ponudbe

Montaža notranjih vrat


Izdelamo, nabavimo in montiramo vse vrste notranjih vrat. Lesena vrata, steklena vrata, PVC vrata, drsna vrata, dizajnerska vrata in vrata s skritimi nasadili.

Ogled ponudbe

Montaža pohištva


Dostavimo in montiramo različno pohištvo. Sestavimo kuhinje in izvedemo priklop. Pohištvo na željo stranke tudi razstavimo. Poleg pohištva za dom, opravimo tudi montažo opreme za trgovine in gosti...Ogled ponudbe

Kuhinje po meri


Za naše stranke izdelamo kuhinje po meri. Strankam s svetovanjem pomagamo izbrati najustreznejšo kombinacijo materialov, oblikovanja in postavitve elementov, ki bo zadovoljila njihove želje in potrebe. ...Ogled ponudbe

Notranja oprema za pisarne in druge poslovne prostore po meri


Po meri izdelamo notranjo opremo za pisarne, gostinske lokale, frizerske salone in druge poslovne prostore.

Ogled ponudbe

Kopalnice po meri


Izdelamo kopalnice po meri. Nudimo veliko število kvalitetnih materialov različnih tekstur in barv. Pri izdelavi in montaži skušamo ugoditi vsem željam strank.  

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pohištvo po meri, Celje, Štajerska, mizarstvo-vojkovic.si

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Pohištvo po meri, Celje, Štajerska, mizarstvo-vojkovic.si
 • Polno ime MIZARSTVO GREGOR VOJKOVIČ S.P.
 • Davčna številka 32877854 SI32877854
 • Matična številka 1974050000
 • Davčni zavezanec Da