Prevoz gradbenega materiala, storitve z gradbeno mehanizacijo Gradbeništvo

O podjetju

Prevoz gradbenega materiala, storitve z gradbeno mehanizacijo

Gradbena mehanizacija, prevozi Jože Jančar s.p., smo podjetje, ki je z vami že od leta 1988. Poskrbimo za prevoz gradbenega materiala, prevoz gradbene mehanizacije, ipd. Več kot 20 letna tradicija in izkušnje zagotavljajo našim strankam kakovostne storitve.
Zaradi širokega strojnega in voznega parka smo tudi zelo prilagodljivi, kar pomeni, da opravljamo dela z različnimi gradbenimi stroji in v kar najkrajšem možnem času po konkurenčnih cenah. Vemo, kaj je potrebno za uspešno delovanje podjetja in to ne samo v času razcveta, ampak tudi ko gre zares, v času pomanjkanja in splošne gospodarske krize.

Svoje cilje uresničujemo po zaslugi moči, profesionalnosti in odličnosti naših zaposlenih. Le-ti vsakodnevno zastopajo naše podjetje s svojo etiko, produktivnostjo in ekipnim delom. Saj predstavljajo ključne dejavnike, ki vplivajo na odnose z našimi kupci in njihovim končnim zadovoljstvom. Vse kakor imamo vedno odprta delovna mesta za strojnike gradbene mehanizacije in voznike tovornih vozil. Zato nas kar pogumno kontaktirajte!

Prevoz gradbenega materiala, prevoz gradbene mehanizacije 100

Naše poslanstvo je uporabnikom gradbenih storitev nuditi hitro, kvalitetno in cenovno sprejemljivo rešitev, kar je osnovna naloga našega podjetja. Prepoznavni smo predvsem zaradi svoje zanesljivosti, dolgoletnih izkušenj, odzivnosti in posluha za stranke.

Ukvarjamo se s storitvami z lahko in težko gradbeno mehanizacijo in s prevozi gradbenega materiala. Storitve gradbene mehanizacije obsegajo dela z bagerji, mini-bagerji, čelnimi nakladalci, mini-nakladalci, rovokopači, valjarji itd. Dela opravljamo tako za podjetja kot za posameznike. Večinoma delujemo na področju Ljubljane in njene okolice. Posredujemo tudi pri prodaji peska za gradnjo, nasutja in nasip cest in dvorišč.

Prevoz gradbenega materiala, prevoz gradbene mehanizacije 101

POTREBUJETE CENOVNO UGODNE, VENDAR KVALITETNE STORITVE NA PODROČJU GRADBENE MEHANIZACIJE?

Gradbena mehanizacija, prevozi Jože Jančar s.p., smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte, kontaktirajte nas še danes in si zagotovite vrhunske storitve.
Nudimo vam kakovostne in ugodne storitve z gradbeno mehanizacijo (ravnanje terenov, izkopi jam, rušenje zgradb,..), storitve prevozov (prevozi in odvozi materiala z dvoosnimi, triosnimi in štiriosnimi kamioni prekucniki ali kiperji, nosilnosti do 22 ton) in posredništvo pri prodaji peska (za malto, za beton, za fasade...).

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali pa nas preprosto kar pokličite. Ne spreglejte naše spletne strani in ponudbe.

Ponudba in storitve

  • Storitve z gradbeno mehanizacijo
  • Prevozi
  • Gradbeni material

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali pa nas preprosto kar pokličite. Ne spreglejte naše spletne strani in ponudbe.

Prevoz gradbenega materiala, storitve z gradbeno mehanizacijo

Ponudba

Storitve z gradbeno mehanizacijo


ravnanje terenov izkopi gradbenih jam rušenje zgradb delo s hidravličnim kladivom nakladanje sipkih materialov (peska, zemlje, gramoza...) izdelava dovoznih poti večji in manjši izkopi z...Ogled ponudbe

Prevozi


nudimo prevoze in odvoze materiala z dvoosnimi, triosnimi in štiriosnimi kamioni prekucniki (kiperji), nosilnosti do 22 ton.

Pri vseh storitvah nudimo prevoze in odvoze materiala! ...Ogled ponudbe

Gradbeni material - pesek


Posredujemo pri prodaji peska : za malto za beton za fasado (teranova) za posip cest in dvorišč (rizelj) za tampone za groba nasutja

Pri vseh storitvah nudimo prevoze in ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Prevoz gradbenega materiala, storitve z gradbeno mehanizacijo

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prevoz gradbenega materiala, storitve z gradbeno mehanizacijo
  • Polno ime Gradbena mehanizacija, prevozi Jože Jančar s.p.
  • Davčna številka 72279460 SI72279460
  • Matična številka 5749848000
  • Davčni zavezanec Da