Inox izdelki, hladilne, zamrzovalne komore Trgovina

O podjetju

Inox izdelki, hladilne, zamrzovalne komore

NOVOHLAD, proizvodnja in trgovina, d.o.o.,  smo podjetje, ki vam že vrsto let nudi inox izdelke za mesarje, hladilne in zmrzovalne komore, ter ostalo hladilniško in inox opremo.
Podjetje NOVOTRADE trži hladilnice ter hladilne in zmrzovalne komore blagovne znamke Novohlad. Blagovna znamka Novohlad je znamka z dolgoletno tradicijo. Kvaliteta izdelkov zadošča zahtevam trgov držav bivše Jugoslavije in EU. Tehnične lastnosti izdelkov so skladne z evropskimi standardi, katere prevzemajo članice EU (SIST EN).

Na področju gradnje hladilnih in zmrzovalnih komor nudimo celovite rešitve, vključno z vso dodatno opremo, kot so transportni tiri, regali, kljuke itd. Opravljamo pa tudi vzdrževanje in obnovo starih hladilniških objektov.

O naši uspešnosti priča tudi seznam naših referenc! Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi! 

inox 100

INOX IZDELKI

V hladilnicah uporabljamo razne zaščite sten, da preprečujemo poškodbe sten panelov pred udarci raznih vozčkov, palet ipd. Zaščite so lahko izdelane iz krivljene nerjaveče pločevine, nerjavečih cevi ali iz trde plastike (PE). Izdelujemo zaščite po želji stranke in po izmerah prostora. Sem spadajo razni regali, cevne in vogalne zaščite, sifoni, ter talne odtočne rege in kanali.

inox 101

HLADILNE IN ZMRZOVALNE KOMORE

Hladilne in zamrzovalne komore so toplotno izolirani prostori, opremljeni z napravami za vzdrževanje primerne temperature in ostalih mikroklimatskih pogojev. Uporabljajo se za shranjevanje blaga v različnih panogah.
Hladilnice so namenjene ohranjanju želene potrebne temperature v hlajenem prostoru. Za dosego minimalne izgube toplotne energije, morajo biti stene, stropi in tla primerno izolirani. Med tem, ko se hladilne komore uporablja tam, kjer gradbeni ali prostorski pogoji ne omogočajo postavitve stabilnega hladilniškega sistema. Velika prednost kontejnerskih hladilnic je njihova mobilnost.

Za več informacij nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Pokličite nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaše hladilne prostore. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in spletne strani.

Ponudba in storitve

Inox izdelki, hladilne, zamrzovalne komore

Ponudba

Hladilnice in hladilne komore


Hladilnice so namenjene ohranjanju želene potrebne temperature v hlajenem prostoru. Za dosego minimalne izgube toplotne energije, morajo biti stene, stropi in tla primerno izolirani. Med tem, ko se hladilne komore upo...Ogled ponudbe

Hladilniška in termoizolacijska vrata


Sem spadajo:

Hladilniška vrata - drsna Hladilniška vrata - krilna Lahkoizolirna vrata - drsna Trda plastična vrata - nihajna Lamelna zavesa Zračna zavesa

Za več infor...Ogled ponudbe

Izolacijski paneli


Izolacijski paneli se uporabljajo za kmetijske, poslovne in industrijske objekte. Omogočajo hitro in enostavno postavitev, pri tem pa zagotavljajo dobro toplotno izolacijo in zmanjšujejo hrup. Panele lahk...Ogled ponudbe

Ostala INOX oprema


V hladilnicah uporabljamo razne zaščite sten, da preprečujemo poškodbe sten panelov pred udarci raznih vozčkov, palet ipd. Zaščite so lahko izdelane iz krivljene nerjaveče pločevine, nerjaveči...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Inox izdelki, hladilne, zamrzovalne komore

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Inox izdelki, hladilne, zamrzovalne komore
  • Polno ime NOVOHLAD, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
  • Davčna številka 34203176 SI34203176
  • Matična številka 6322948000
  • Davčni zavezanec Da